ΕΑΕΕ: Eκτίμηση ζημιών από τις πυρκαγιές σε Κορινθία-Δ. Αττική

Στο πλαίσιο της καταγραφής του πλήθους των ζημιών που προκλήθηκαν από την δασική πυρκαγιά στην Κορινθία και την Δυτική Αττική την περίοδο 19 – 22 Μαΐου 2021, η Ε.Α.Ε.Ε. διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την πρώτη αίσθηση του πλήθους των ζημιών των ασφαλίσεων περιουσίας που είχαν αναγγελθεί στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις – Μέλη, αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Χάρις στη συνεργασία των Εταιριών – Μελών, η έρευνα ολοκληρώθηκε επιτυχώς και το αποτέλεσμα σας κοινοποιείται με την παρούσα εγκύκλιο. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από τις απαντήσεις αυτές έχουν ως εξής :

Με την ευκαιρία αυτή, η ΕΑΕΕ ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία των εταιρειών, μια και όπως αναφέρει “είναι αυτονόητο πως η δική σας ανταπόκριση στα ερωτηματολόγιά μας, είναι αυτή – και μόνο – που μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία μίας τέτοιας προσπάθειας”. Υπενθυμίζουμε ότι η Ε.Α.Ε.Ε. καταγράφει συστηματικά τα τελευταία χρόνια τις ασφαλισμένες ζημιές από καταστροφικά γεγονότα. Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www1.eaee.gr στην ενότητα Μελέτες & Στατιστικά / Στατιστικά στοιχεία ασφαλιστικών κλάδων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*