Groupama: Μάθε γιατί χρειάζεσαι ασφάλεια Υγείας

Αν και η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, τις περισσότερες φορές τη θεωρούμε δεδομένη. Γι’ αυτό και συνήθως δεν αποτελεί προτεραιότητα. Όμως, το τελευταίο διάστημα η έξαρση της πανδημίας έφερε την υγεία στο προσκήνιο και γέννησε διάφορα ερωτηματικά. Τελικά το ότι είμαι νέος σημαίνει ότι είμαι άτρωτος; Εάν πριν τον κορωνοϊό ο χρόνος αναμονής για ραντεβού στα πρωινά ιατρεία των νοσοκομείων ήταν 6 μήνες, τι συμβαίνει σήμερα; Σε περίπτωση απροόπτου είμαι σε θέση να καλύψω τη νοσηλεία μου; Και τι θα γίνει με την αποταμίευσή μου;

Πάρε μια ανάσα και δες παρακάτω γιατί χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα ασφάλειας υγείας για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Λόγοι για να Αποκτήσεις Ασφάλεια Υγείας με Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Δύο είναι τα σημαντικότερα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης: πρώτον, ότι λειτουργεί συμπληρωματικά με τη δημόσια ασφάλεια υγείας και δεύτερον, ότι η ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξεις αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείς σε νοσοκομείο του συνεργαζόμενου δικτύου. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πληρώνεις το ασφάλιστρο στο διάστημα που ορίζει το συμβόλαιό σου και να επιλέξεις την ασφαλιστική που σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ευελιξία.

Δες παρακάτω τι σημαίνει αυτό στην πράξη:

  • Κάλυψη από το Πρώτο Ευρώ και Απευθείας Πληρωμή του Νοσοκομείου. Ανάλογα με το συμβόλαιό σου, η ασφαλιστική θα καλύψει μέρος ή ολόκληρο το ποσό νοσηλείας ή και αμοιβές ιατρικού προσωπικού (χειρουργών, αναισθησιολόγων κλπ.) και έτσι δεν θα χρειαστεί να «δανειστείς» από την αποταμίευσή σου ούτε να βγεις εκτός οικονομικού προϋπολογισμού. Είναι σημαντικό αυτή η κάλυψη να παρέχεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!
  • Ελευθερία Επιλογής Νοσοκομείου. Πολλά συμβόλαια σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις το νοσοκομείο νοσηλείας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να ενημερωθείς για το δίκτυο κάθε εταιρείας. Η Groupama σου προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ένα δίκτυο με περισσότερα από 45 κορυφαία ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, και σε αντίστοιχα ιδρύματα στο εξωτερικό.
  • Άμεση Εξυπηρέτηση, Χωρίς Αναμονές. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι σε μια δύσκολη στιγμή θα λάβεις την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζεσαι, χωρίς ταλαιπωρία, ουρές και λίστες αναμονής.
  • Πρόσβαση σε Σύγχρονες Υπηρεσίες Υγείας. Ολοκληρωμένη κάλυψη σημαίνει να μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου την καλύτερη και πιο προηγμένη ιατρικά νοσηλεία.
  • Οικονομία! Εάν τόσο καιρό ανέβαλλες την απόκτηση ενός συμβολαίου ασφάλισης υγείας για να κάνεις οικονομία, μάλλον συνέβαινε το αντίθετο! Εκτός από νοσηλεία, τα προγράμματα ασφάλισης υγείας σου δίνουν πρόσβαση σε πολλές δωρεάν υπηρεσίες υγείας (ετήσιο check up, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς κλπ.) που είναι απαραίτητες.

Περισσότερα στο blog.groupama.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*