Τι νέα προγράμματα για την Επαγγελματική Ευθύνη φέρνει η INTERAMERICAN

Νέα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης Δικηγόρου, Λογιστή και Φαρμακοποιού διαθέτει για τους επαγγελματίες των εν λόγω κλάδων η INTERAMERICAN, από τον Ιούνιο.

Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από εμπλουτισμένη σύνθεση καλύψεων και ξεκάθαρους όρους ασφάλισης, καθώς και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο στο πλαίσιο της δυναμικής τιμολόγησης, ανάλογα με τη δραστηριότητα της επιχείρησης και το όριο κάλυψης.

Τα ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης βασίζονται σε επιλογή καλύψεων με βάση τη δραστηριότητα για τις τρεις επαγγελματικές ομάδες (δικηγόρους, λογιστές, φαρμακοποιούς), παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία επιλογών σε προαιρετικές καλύψεις και όρια ευθύνης, τα οποία ξεκινούν για το αθροιστικό όριο ανά γεγονός από 100.000 ευρώ και φθάνουν στο 1 εκατ. ευρώ.

Οι νέες καλύψεις επεκτείνουν την επαγγελματική ευθύνη (π.χ. απιστία υπαλλήλου, συκοφαντία, δυσφήμιση κ.ά.), καθώς και την αστική ευθύνη χώρου (π.χ. ζημίες τρίτων από περιβαλλοντική ζημιά, διαρροή σωληνώσεων κ.ά.)

Μέσα από διαφορετικά σχέδια, προσφέρουν ασφάλιση υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας επιπλέον εκπτώσεις και παροχές για τους ασφαλισμένους:

-Έκπτωση 10% σε υφιστάμενους πελάτες με πρόγραμμα Business

-Eξωνοσοκομειακά προνόμια στις ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών υγείας της INTERAMERICAN, την Αθηναϊκή Κλινική και τα πολυϊατρεία Medifirst, εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές για ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις.

Τα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης της INTERAMERICAN διανέμονται και υποστηρίζονται από τα φυσικά δίκτυα συνεργατών της εταιρείας: το εταιρικό δίκτυο Agency και το δίκτυο συνεργαζομένων Πρακτόρων και Μεσιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*