Βραβεία και νέες δράσεις υποστήριξης για τους Συνεργάτες της ERGO Ασφαλιστικής

Τους συνεργάτες με τις καλύτερες επιδόσεις στο κατά τ’ άλλα δύσκολο, αντικειμενικά, 2020 βράβευσε η διοίκηση της ERGO Ασφαλιστική, στην ετήσια εκδήλωση, διαδικτυακά. Βραβεία για νέα παραγωγή στον κλάδο Υγείας, βραβεία για τους ανεξάρτητους συνεργάτες, VIP Συνεργάτες κ.α αποτέλεσαν μια σημαντική επιβράβευση προς το δίκτυο διανομής της ERGO Ασφαλιστικής, η οποία θέτει τον πήχη ψηλά και για την «επόμενη μέρα».

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετισμός συνεργατών – συνοδοιπόρων του κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου, οι οποίοι μίλησαν για την συνεργασία και την εμπειρία τους με τον άνθρωπο που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς «στυλοβάτες» των προσπαθειών για μεγέθυνση του ομίλου στην αγορά.

Ο ίδιος σε μια συγκινητική ομιλία ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και ιδιαίτερα τον κ. Κοκκάλα που συμπορεύτηκαν όλα τα τελευταία χρόνια αλλά και τον κ. Αντιμησάρη ο οποίος, όπως σημείωσε, τον εμπιστεύτηκε και αναγνώρισε την προσφορά και την σημαντικότητα του για την εταιρεία.

“Όλοι εσείς είστε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου…η πραγματική δύναμη της ERGO είναι οι αξίες και οι αρχές της. Μη δωρίσετε στον ανταγωνισμό το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Η ERGO δικαιούται να συμμετέχει ενεργά και υποχρεούται να πρωταγωνιστήσει. Για να το κάνει αυτό χρειάζεται τους ανθρώπους της δίπλα της και όχι απέναντί της”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως το 2020 η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων της ERGO ανήλθε στα 244 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 1,9% σε σύγκριση με το έτος 2019, εκ των οποίων 235,8 εκατ. ευρώ αφορούσαν δραστηριότητες ασφάλισης Ζημιών και 8,2 εκατ. ευρώ δραστηριότητες ασφάλισης Ζωής. Σε κάθε περίπτωση, η ERGO υπήρξε πρώτη στις γενικές ασφαλίσεις.

Το μέλλον; σύμφωνα με τον CEO κ. Νίκο Αντιμησάρη, στόχος είναι η ERGO να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε ασφαλισμένο, ενώ το επόμενο διάστημα περαιτέρω προσπάθειες θα γίνουν για μεγαλύτερη έμφαση -και – στον κλάδο Υγείας. Ο ίδιος εκτίμησε πως οι τάσεις ανόδου σε UL και Υγεία θα συνεχιστούν, ενώ η ανάκαμψη της οικονομίας θα φέρει νέες εργασίες στον κλάδο.

Ράλι πωλήσεων – στήριξη σε Συνεργάτες

Περαιτέρω κίνητρα και στήριξη θα δώσει η διοίκηση στους συνεργάτες όπως εκπτώσεις για νέους πελάτες, συνδυαστικές εκπτώσεις (περιουσία, αυτοκίνητο) κλπ, λεπτομέρειες που θα λάβουν αναλυτικά οι συνεργάτες με σχετικές εγκυκλίους.

Παρουσιάζοντας τα παραπάνω, ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης τόνισε για μια ακόμη φορά πως στο επίκεντρο παραμένει ο άνθρωπος, πέραν των προσπαθειών για τον απαιτούμενο ψηφιακό μετασχηματισμό, ευχαριστώντας συνάδελφους, συνεργάτες και στελέχη για τις συνολικές προσπάθειες που καταβάλλονται.

«Τίποτα δε μπορεί να αντικαταστήσει το ανθρώπινο δυναμικό. Έχουμε όλες τις σταθερές για ανάπτυξη. Περίοδος δημιουργίας το επόμενο διάστημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

*Σημειώνεται πως το ταξίδι επιβράβευσης για το 2021 θα λάβει χώρα σε Φλορεντία – Τοσκάνη

Βάιος Κρόκος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*