Webinar ΣΕΣΑΕ για το οικοσύστημα και τις δυνατότητες του LinkedIn

Η Επιτροπή Βέλτιστων Πρακτικών του ΣΕΣΑΕ οργανώνει και σας προσκαλεί σε ζωντανό Webinar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021 και ώρα 17:30’ – 18:30’ με αντικείμενο :

“LinkedIn – Κατανοώντας το Οικοσύστημα του κατ’ εξοχήν επαγγελματικού Κοινωνικού Δικτύου, καθώς και την Αξία του για Στελέχη και επιχειρήσεις.
Επίσης, xρήσιμες συμβουλές προς τα Στελέχη για την καλύτερη αξιοποίησή του (ατομικά, επιχειρηματικά και εκπαιδευτικά)”

Ομιλητής / Παρουσιαστής, “ζωντανά” από το Δουβλίνο μέσω ΖΟΟΜ, θα είναι ο κ. Νίκος ΚΟΥΤΡΗΣ, Account Director for LinkedIn Learning (Israel, Greece & Cyprus / Sales Coach) at LinkedIn.

Μετά την παρουσίαση, εκ μέρους του ομιλητή (περίπου 30’), θα ακολουθήσει ζωντανή συζήτηση με ερωτήσεις / επεξηγήσεις από τους συμμετέχοντες.

Το συντονισμό της συζήτησης έχει αναλάβει ο κ. Νότης Βαγιακάκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Βέλτιστων Πρακτικών του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Οι εναλλακτικές για την παρακολούθηση του webinarείναι οι ακόλουθες :

  • Όσοι διαθέτουν κάμερα και μικρόφωνο και επιθυμούν άμεση πρόσβαση και ζωντανή συνομιλία με τον εισηγητή μας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ακόλουθο σύνδεσμο :

Meeting URL: https://linkedin.zoom.us/j/99424868932?pwd=LzE3alAzWHhHL2ZDeEhrR3R3cjVMQT09&from=addon

Meeting ID: 994 2486 8932
Password: 326673

  • Όσοι δεν έχουν την εφαρμογή ZOΟΜ, και διαθέτουν πρόγραμμα πλοήγησης CHROME ή FIREFOX μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιήσουν τα εν λόγω προγράμματα πλοήγησης (browsers).
  • Όσοι δεν διαθέτουν / δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάμερα και μικρόφωνο, θα μπορούν να μπουν στο κανάλι μας YOUTUBE, όπου θα γίνεται LIVE STREAMING της εκδήλωσης μέσω του ZOOM, ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο : https://youtu.be/d0DeEElLxIQ

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι, στην προσπάθειά μας αυτή, πολύτιμη είναι η βοήθεια των χορηγών μας :

“AON” – Πλατινένιος Χορηγός,
“ERGO”, “EUROLIFE FFH” & “HOWDEN MATRIX” – Χρυσοί Χορηγοί,
“AIG”, “ΕΘΝΙΚΗ”, “INTERAMERICAN” – Ασημένιοι Χορηγοί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*