Με αυξημένη κερδοφορία η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική το 5μηνο του 2021

Σε δυναμική τροχιά διατηρούνται τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική σημειώνοντας άνοδο για το πρώτο 5μηνο του έτους, γεγονός που παρέχει περαιτέρω εχέγγυα και δυνατότητες στην εταιρεία ώστε να συνεχίσει την σταθερή ανάπτυξή της στην αγορά. Συγκεκριμένα, η κερδοφορία της εταιρείας στο 5μηνο εμφάνισε αύξηση, με τα κέρδη να ανέρχονται σε 1.156.000€.

Ειδικότερα, η παραγωγή της στο 5μηνο διαμορφώθηκε στα 6.938.000 ευρώ ενώ αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω στο επόμενο διάστημα καθώς η αγορά εξήλθε των περιορισμών οπότε και θα αναπτυχθούν πιο ομαλά πλέον οι ασφαλιστικές εργασίες.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της, ανανεώνει το χαρτοφυλάκιό της, και διευρύνει τις συνεργασίες της. Τα έως τώρα οικονομικά δεδομένα του 2021 δημιουργούν προϋποθέσεις για δυναμική εξέλιξη έως το τέλος του έτους, καθώς θα αναπτυχθούν και τα νέα προγράμματα που η εταιρεία προωθεί στην αγοράστο πλαίσιο της ανάπτυξής της.

Σε επίπεδο αποζημιώσεων η εταιρεία κατέβαλε 4.438.000 ευρώ ανταποκρινόμενη άμεσα και με συνέπεια στις υποχρεώσεις της. Ο δείκτης Ζημιών διαμορφώθηκε στο 59% γεγονός που οφείλεται μεταξύ άλλων στην ορθή πολιτική ανάληψης κινδύνου που υιοθετεί η εταιρία.

Δημήτρης Χριστοδουλιάς: Επιβεβαιώνεται η πολιτική της εταιρείας

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Χριστοδουλιάς, “Τα οικονομικά αποτελέσματα και οι γενικότερες επιδόσεις της εταιρείας, επιβεβαιώνουν την συνετή πρακτική που ακολουθείται σε επίπεδο διαχείρισης, προβλέψεων, συνεργασιών και σχεδιασμού, με βασική μέριμνα την διασφάλιση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας, την προστασία των ασφαλισμένων μας και την στήριξη όλων όσοι εμπιστεύονται την ΔΥΝΑΜΙΣ, στηρίζονται στα ασφαλιστικά της προγράμματα και συμπορεύονται μαζί μας με σύνθημα την αλληλεγγύη και τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*