Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Gold Sponsor στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Δίπλα στις επιχειρήσεις του τουρισμού

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει διαχρονικά τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην ασφαλή και απρόσκοπτη δραστηριότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, διέθεσε την τεχνογνωσία και τις υποδομές του στην ασφαλή προετοιμασία και διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου 2021, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.   

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – που αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ελέγχου Covid-19 στη χώρα – ανέλαβε τον έλεγχο κορωνοϊού για τα μέλη του ΣΕΤΕ και τους καλεσμένους στη Γενική Συνέλευση.

Ο Όμιλος εγκατέστησε ειδικό ιατρείο στο χώρο του Ζαππείου, όπου διενεργήθηκαν  δεκάδες τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test). 

Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Το γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) που διενεργείται στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει ευαισθησία πάνω από 93% και ειδικότητα πάνω από 99%.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 56 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία δέχονται περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις το χρόνο. Ο Όμιλος διαθέτει επίσης 2 Κλινικές, την Βιοκλινική Αθηνών και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων. 

Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram. #bioiatriki #bioiatriki40years #bioiatriki_group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*