Ταξίδι επιτυχίας για 12 συνεργάτες της Mega Brokers με την Eurolife FFH στην «Καραϊβική» της Ελλάδας!

Ακόμη και σε μια «ιδιαίτερη» χρονιά λόγω της πανδημίας η παρακίνηση και ανταμοιβή των συνεργατών της Mega Brokers  αποτελεί αναμφισβήτητα βασική επιχειρησιακή πολιτική.

Σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας η εταιρεία ολοκλήρωσε ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι επιβράβευσης στην «Καραϊβική» της Ελλάδας με τις εξωτικές παραλίες και το καταπράσινο τοπίο στα Σύβοτα, Παξούς και Αντίπαξους.

Δύο τόποι που ο καθένας έχει τη δική του χάρη, αλλά και που συχνά λειτουργούν ως δίδυμος προορισμός.

Το ταξίδι απόλαυσαν 12 Συνεργάτες που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του 7ου διαγωνισμού Πωλήσεων του Κλάδου ζωής σε συνεργασία με την Eurolife FFH ασφαλιστική.

Στο μοναδικό ταξίδι 4 ημερών, οι συνεργάτες ως λάτρεις της φύσης και των extreme sports, έζησαν την εμπειρία του rafting στις Πηγές του Αχέροντα μέσα από μια διαδρομή εξαιρετικής ομορφιάς, δοκίμασαν τις αντοχές στο μεγαλύτερο στη Ελλάδα zip line στο επιβλητικό φαράγγι του Αχέροντα και σαγηνευτήκαν από τις υπέροχες εναλλαγές του τοπίου.

Την επόμενη ημέρα το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ημερήσιες εξορμήσεις με σκάφος στους Παξούς και Αντίπαξους όπου μέσα από διαδρομή στο λιμάνι του Γαιου, στα όμορφα λιμάνια Λογγού και Λάκκας οι συνεργάτες ανακαλύψαν την ομορφιά του νησιού καθώς εξερευνήσαν τις φανταστικές σπηλιές και ανακαλύψαν παραλίες, κάθε απόχρωσης του πράσινου και του μπλε, οι οποίες είναι προσβάσιμες μόνο με σκάφος!

Φυσικά σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού απόλαυσαν γευστική εμπειρία του τόπου , σε παραδοσιακά εστιατόρια, γνήσιους εκπροσώπους της νησιωτικής & ηπειρωτικής κουζίνας.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, κος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ο Διευθυντής του κλάδου ζωής κύριος Γιάννης Παππάς και ο κύριος Νίκος Χουλιάρας Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων Eurolife FFH ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με όλους τους επιτυχόντες Συνεργάτες.

Ιδιαίτερη στιγμή για την εταιρεία και τους συνεργάτες της ήταν η βραδιά βραβεύσεων παρουσία και του Προέδρου της εταιρείας κύριου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Οι βραβεύσεις αυτές αναφέρονταν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως η διατήρηση και η ποιότητα δεικτών χαρτοφυλακίου με την Mega Broker και την Eurolife FFH.

Η ολοκλήρωση του ταξιδιού που βρήκε όλους τους συμμετέχοντες ενθουσιασμένους, ανανεωμένους και αποφασισμένους για την επόμενη συμμετοχή τους για το 2022!

O προορισμός, #surprise

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*