Στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης, Μ. Στεφανουδάκη η “ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ”.

Ο Κρητικός Αθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης κατάφερε ξανά το ακατόρθωτο και αναδείχθηκε ο Κορυφαίος Ευρωπαίος Αθλητής στον ακοντισμό, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Κορυφαίος Κρητικός Αθλητής συμμετείχε στο Bydgoszcz 2021 World Para Athletics European Championship και αναδείχθηκε ο Κορυφαίος Ευρωπαίος Αθλητής στον ακοντισμό κατηγορίας F54.
Ο ‘’Γίγαντας’’ της Κρήτης , ανέβασε τον τόπο του την Γαλιά, την Μεσσαρά, την Κρήτη αλλά και όλη την Ελλάδα στον 7ο ουρανό και στο πρώτο σκαλί του βάθρου κάνοντας όλους να παραμιλούν για ένα ακόμη άκρως εντυπωσιακό άθλο του.
Με μία βολή στα 30,74μ. ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα στον ακοντισμό (F54), του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σημειώνοντας μάλιστα  ρεκόρ αγώνων και νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Να σημειωθεί ότι ο δις Ολυμπιονίκης είχε συνολικά δύο βολές πάνω από τα 30 μέτρα, αφού και  η 5η προσπάθεια μετρήθηκε 30.24μ.
Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει:
<<Αισθάνομαι πανευτυχής αφού κατάφερα να σπάσω το φράγμα των 30 μέτρων, και να αυξήσω το ατομικό μου ρεκόρ κατά 1 μέτρο, αγωνιζόμενος ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης. Ήταν ο στόχος μας και πραγματοποιήθηκε. Επόμενος στόχος μια αξιόλογη εμφάνιση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο με μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των εταιριών που βρίσκονται στο πλάι μου, που  παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία, στηρίζουν την προσπάθεια  μου, δίνοντας μου την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία, να συμμετέχω σε αξιόλογες διοργανώσεις και να πετυχαίνω τους στόχους μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που  είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με  επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα. >>
Τον Κρητικό ακοντιστή στηρίζει ως μέγας χορηγός η “ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*