7 λόγοι για να μείνετε σε ξενοδοχεία το 2021

Καθώς τα ξενοδοχεία υιοθετούν υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας, κάνουν τις πολιτικές ακύρωσης ακόμη πιο ευέλικτες και μειώνουν τις τιμές, αναδεικνύονται στην καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας το 2021.

1.Το check in είναι πολύ εύκολο

H ρεσεψιόν στα ξενοδοχεία είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο. Υπάρχει πάντα κάποιος υπάλληλος να σας περιμένει και μπορείτε να κάνετε check in ακόμη και αργά το βράδυ. Επιπλέον, είναι σχεδόν αδύνατο να χαθείτε: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στο site του ξενοδοχείου και να βάλετε την επίσημη τοποθεσία του στο GPS.

2. Η πολιτική ακύρωσης έχει ευελιξία

Τα ξενοδοχεία προσφέρουν ευελιξία στην πολιτική ακύρωσης των κρατήσεων, ενθαρρύνοντας τις κρατήσεις. Σε περίπτωση ακύρωσης, σε πολλές περιπτώσεις επιστρέφεται το ποσό χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτός είναι κι άλλος ένας λόγος που τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε την κράτησή σας, έτσι ώστε να πετύχετε επιστρέψιμες τιμές ή ευελιξία στην ακύρωση στα ξενοδοχεία.

3.Τα ξενοδοχεία είναι πιο ασφαλή

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους  για να επιλέξετε ξενοδοχεία για τη διαμονή σας το 2021 είναι η ασφάλεια. Τα ξενοδοχεία είναι υποχρεωμένα να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να τρέχουν το σχέδιο δράσης COVID-19. Μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για όλα όσα προβλέπονται σε κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια, έτσι ώστε να γνωρίζετε τις υποχρεώσεις σας και να νιώθετε ασφαλείς. Εκτός αυτού, τα ξενοδοχεία απασχολούν υπαλλήλους ασφαλείας και διαθέτουν εξόδους έκτακτης ανάγκης για παν ενδεχόμενο.

4. Η καθαριότητα είναι προτεραιότητα

Τα βελτιωμένα πρότυπα υγιεινής και η προτίμηση σε προϊόντα καθαρισμού υψηλότερης ποιότητας έχουν ήδη αλλάξει στο σκηνικό στον τομέα της καθαριότητας στα ξενοδοχεία. Τα δωμάτια καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά και μετά τις αναχωρήσεις και αυτό αποπνέει εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό.

5. Τα ξενοδοχεία δεν είναι πάντα η ακριβή επιλογή

Συχνά λέμε “ό,τι πληρώνεις, παίρνεις” αλλά αυτό δεν είναι πάντα σωστό. Η αλήθεια είναι ότι στα ξενοδοχεία, συνήθως, παίρνεις πολλά παραπάνω από όσα έχεις πληρώσει. Στην τιμή κράτησης συμπεριλαμβάνεται τις περισσότερες φορές δωρεάν parking, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα ή στη θάλασσα, δωρέαν Wi-Fi, πρόσβαση στο γυμναστήριο, πισίνα ενηλίκων και παιδική, παιδαγωγικό πρόγραμμα, 24ωρη reception, παιδική χαρά, kids club.

6. Η τεχνολογία είναι με το μέρος τους

Όλα τα πιλοτικά προγράμματα που είχαν δοκιμάσει τα ξενοδοχεία τα προηγούμενα χρόνια μπαίνουν δυναμικά στο σκηνικό. Η δυνατότητα check in μέσω κινητού και το ανέπαφο check out στα ξενοδοχεία θα αναδειχθούν πολύ σύντομα ως οι πιο επιτυχημένες επιλογές για τις περιστάσεις και όχι μόνο. Επιπλέον, τα ψηφιακά κλειδιά και τα hotel apps (εφαρμογές ξενοδοχείου για το κινητό) θα διευκολύνουν τους επισκέπτες στα ξενοδοχεία να ανοίγουν πόρτες σε κοινόχρηστους χώρους και να ολοκληρώνουν τις απαραίτητες διαδικασίες ψηφιακά.

7. Η κράτηση είναι πανεύκολη

Ακόμη κι αν αποφασίσετε να κλείσετε ξενοδοχείο την τελευταία στιγμή, με τη σημερινή τεχνολογία η κράτηση είναι εύκολη και γρήγορη: κυριολεκτικά μερικά κλικ σε μια οθόνη.

Στο ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται να πραγματοποιηθεί έλεγχος διαθεσιμότητας με το ξενοδοχείο αλλά σε κάποιες άλλες η κράτηση μπορεί να γίνει online, επιλέγοντας άτομα και ημερομηνίες check in και check out.

Ψάχνετε για ξενοδοχεία; Δείτε όλες τις μοναδικές προσφορές του ekdromi.gr και επιλέξτε που θα κάνετε την επόμενη εκδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*