Πλήθος συμμετεχόντων στην διαδικτυακή συνάντηση για τον αθέμιτο ανταγωνισμό

Άλλη μια διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η 4η κατά σειρά ξέπερασε κάθε προσδοκία όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση καθώς ελαβε σχεδόν μαραθώνιες διαστάσεις σε διάρκεια, ενώ εντύπωση προκαλεί το πλήθος των συμμετεχόντων που πήραν τον λόγο και συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση.
Αναλυτικά όπως αναφέρεται:
Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί η διάρκεια των 2 ωρών, καταλήξαμε σε συζήτηση διάρκειας 5+ ωρών, που όμως κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων, λόγω των ιδιαίτερων και φλεγοντων ζητημάτων που τέθηκαν στην συζήτηση.
Την διαδικτυακή μας συνάντηση, τίμησαν με την παρουσία τους : ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοδιου, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και αρμόδιος για θέματα διαμεσολάβησης κύριος Γαβαλάκης, ο κύριος Ντακολιας, που εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Πατρών, η πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κυρία Μαρία Δημητριάδη, ο κύριος Κώστας Λάμπρου , Εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Βορείου Ελλάδος καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης κύριος Χρήστος Γεωργακόπουλος.
Στην συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών επίσης συμμετείχε ο αναλογιστής κύριος Γιάννης Περιστέρης και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου μας και διακεκριμένος Έλληνας νομικός, κύριος Γιάννης Κυριακόπουλος.
Το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού αναλύθηκε διεξοδικά και προτάθηκαν λύσεις απο την πλειοψηφία των συμμετεχόντων, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια μας και να συστρατευθούν μαζί μας στην καταπολέμηση του φαινομένου απο όπου και αν προέρχεται.
Στις προτάσεις που τέθηκαν, οι Ενεργοί Ασφαλιστέςτις έχουν καταγράψει και θα τις θέσουν υπό επεξεργασία ώστε να ενεργήσουμε δυναμικά και με την απαραίτητη ενότητα που απαιτείται απο τον κλάδο μας.
Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η έναρξη λειτουργίας της Ένωσης καταναλωτών, βρήκε ανταπόκριση από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων.
Αξίζει να σημειωθεί η δέσμευση του προέδρου ΕΕΑ ότι θα στηρίξει την προσπάθεια μας για την Ένωση Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων και το γεγονός ότι η πρωτοβουλία αυτή στηρίχθηκε από το σύνολο των θεσμών που εμπλέκονται στην διαμεσολάβηση.
Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, η δικαίωση του αγώνα μας για την συσπείρωση του κλάδου.
Το γεγονός ότι η Ένωση Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων αγκαλιάστηκε απο το σύνολο των θεσμικών οργάνων της χώρας, μας δίνει ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης της ασφαλιστικής αγοράς και την τοποθέτηση του επαγγέλματος μας στην θέση που του αξίζει μέσα στους κόλπους της Ελληνικής κοινωνίας.
Ό αγώνας συνεχίζεται. Βρισκόμαστε στην αρχή μίας τεράστιας προσπάθειαςκαι σε αυτήν την δύσκολη μάχη δεν περισσεύει κανείς“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*