Ανησυχία για την υψηλή θνητότητα στη ΜΕΘ-COVID του Ν. Αγρινίου

Η απώλεια τριών ακόμη ασθενών στη ΜΕΘ-COVID του Νοσοκομείου Αγρινίου μέσα σε ένα 24ωρο προκαλεί προβληματισμό λόγω και του υψηλού ποσοστού θνητότητας που καταγράφει σταθερά η συγκεκριμένη μονάδα.

Ήδη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης έχει ζητήσει εξηγησεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Αναλυτικότερα, τη Δευτέρα ο αριθμός των θανόντων στην συγκεκριμένη ΜΕΘ πλησίασε τον αριθμό ρεκόρ που έχει η συγκεκριμένη  μονάδα, δηλαδή τέσσερις θανάτους την ημέρα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο agriniopress.gr .

Κατά την ίδια πηγή δεν έχει ανακοινωθεί  μέχρι τώρα ότι κάποιος  νοσηλευόμενος ασθενής στην συγκεκριμένη μονάδα να είχε καλή πορεία μετά την είσοδό του στη ΜΕΘ, να αποσωληνώθηκε και να εξήλθε. «Απ’όσους εισήλθαν στην ΜΕΘ, δεν επιβίωσε δυστυχώς, κανείς…» τονίζεται με «μελανά γράμματα» από το τοπικό μέσοΕπίσης, αναφέρεται ένα περιστατικό, το οποίο μεταφέρθηκε από την ΜΕΘ σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλίας, αλλά στη συνέχεια κατέληξε.

Διαφορετική είναι η εικόνα για ασθενείς που νοσηλευτηκαν σε άλλες ΜΕΘ,  για παράδειγμα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου,  οι οποίοι βελτίωσαν την κατάσταση της υγείας τους και εξήλθαν από την ΜΕΘ.

διαβάστε περισσότερα στο virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*