Αθέμιτος Ανταγωνισμός: Επι τάπητος οι τελευταίες εξελίξεις σε διαδικτυακή συνάντηση

Οι αθέμιτες πρακτικές και ο ανταγωνισμός θα τεθούν επί τάπητος στην ερχόμενη διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών. Παράλληλα, ξεκινά επίσημα η λειτουργία του Πανελληνίου Συλλόγου Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:
“Η 4η σε σειρά διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών, είναι πλέον γεγονός. Μετά την ολοκλήρωση των 3 προηγούμενων διαδικτυακών συναντήσεων, που αγκαλιάστηκαν απο μεγάλη μερίδα των εμπλεκομένων στην διαμεσολάβηση, ήρθε η ώρα να συναντηθούμε ξανά φέρνοντας στο φως δύο μεγάλα ζητήματα.
1) Αθέμιτος ανταγωνισμός και αθέμιτες πρακτικές.
Θα αναλυθούν οι αντιεπαγγελματικες πρακτικές αλλά και καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της ομάδας δράσης των Ενεργών Ασφαλιστών. Στην συζήτηση θα είναι προσκεκλημένοι άνθρωποι της αγοράς και στελέχη εταιρειών, που θα καταθέσουν τις απόψεις τους επί του θέματος. Οι Ενεργοί Ασφαλιστές καλούνται να προτείνουν λύσεις στο πρόβλημα των αθέμιτων πρακτικών και να καταθέσουν δημόσια τις εμπειρίες τους.
Η διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:00.
2) Στην επερχόμενη διαδικτυακή μας συνάντηση θα αναγγελθεί και επίσημα η έναρξη λειτουργίας του Πανελληνίου Συλλόγου Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων. Η ιδέα του συλλόγου Καταναλωτών, που είχε οραματιστεί ο διαχειριστής της ομάδας των Ενεργών Ασφαλιστών, Βασίλης Μουντάκης, πλέον λαμβάνει σάρκα και οστά.  Η ιδέα έγινε πράξη, και θα δοθεί η δυνατότητα προσθήκης μελών σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ιδρυτική διακήρυξη του συλλόγου μας. Στην παρουσίαση του Συλλόγου μας θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όσα ζητήματα σας απασχολούν και να λάβετε απαντήσεις σε κάθε απορία.
Πρόκειται πραγματικά για μία ιστορική ημέρα που θα καθορίσει το μέλλον του επαγγέλματος μας. Η δημιουργία του Συλλόγου θα αποτελέσει ένα ακόμα εργαλείο για την ανάπτυξη και την εξυγίανση της ασφαλιστικής αγοράς. Ένας Σύλλογος που δημιουργήθηκε με γνώμονα το συμφέρον των καταναλωτών και την εξέλιξη του επαγγέλματος του Ενεργού Ασφαλιστή”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*