Ηοwden Matrix: Εβδομάδα Προσφοράς για την Ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου

Για μία ακόμη φορά, εργαζόμενοι και διοίκηση συμμετείχαν στην Εβδομάδα Προσφοράς που διοργανώνει σε ετήσια βάση και για όλες τις εταιρίες του Ομίλου το Howden Broking Group.

Όλοι οι άνθρωποι της Howden Matrix στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα και στο Ηράκλειο Κρήτης προχώρησαν σε ατομικές δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου και συμμετείχαν στις αθλητικές δραστηριότητες της Εβδομάδας Προσφοράς, η οποία παραδοσιακά αποτελεί συνδυασμό φιλανθρωπικών δράσεων και ευ ζην.

Στο πλαίσιο αυτό διένυσαν περισσότερα από 300 χλμ. περπατώντας, τρέχοντας, ποδηλατώντας ή κολυμπώντας, ξεπερνώντας έτσι τον στόχο που είχε θέσει η Howden Matrix για διπλασιασμό του ποσού που συγκεντρώθηκε υπέρ της Κιβωτού. Παράλληλα, οι «αθλητές» της ελληνικής ομάδας κατέλαβαν τις 4 πρώτες θέσεις σε επίπεδο επιδόσεων σε όλο τον Όμιλο.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της Εβδομάδας Προσφοράς, η Kωνσταντίνα Καπετανάκη, Deputy CEO του ομίλου Howden Matrix υπογράμμισε: «Η Εβδομάδα Προσφοράς αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για όλους εμάς τους εργαζόμενους στον Όμιλο Howden. Κατά τη διάρκεια των 7 αυτών ημερών, δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα μέλη της μεγάλης αυτής παγκόσμιας οικογένειας, να εντείνουν τις δράσεις ΕΚΕ, να τονώσουν το αίσθημα της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης και να στηρίξουν είτε μέσω δωρεών είτε μέσω εθελοντισμού είτε συνδυαστικά τις τοπικές κοινωνίες. Για τη Howden Matrix η Εβδομάδα Προσφοράς αποτελεί το επιστέγασμα της δέσμευσής μας να συμμετέχουμε συλλογικά στην επίτευξη των στόχων μας για βιώσιμη ανάπτυξη, επιλέγοντας να στηρίξουμε το πολύπλευρο και πανανθρώπινο έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν και είμαι βέβαιη, πως μετά την επιστροφή μας στην κανονικότητα θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε περαιτέρω τις δράσεις αυτού του πολύ σημαντικού θεσμού εταιρικής υπευθυνότητας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*