Η Google κάνει case study την Anytime της INTERAMERICAN

Το Τhink We Google, το επίσημο blog της Google για τους digital marketers, αναφέρει ως πρότυπο την Anytime, τη direct ασφάλιση της INTERAMERICAN, για τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας των Conversational Ads AdLingo, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να κάνει προσωπικό διάλογο σε online περιβάλλον:

«Η Anytime είναι το πρώτο brand στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε την τεχνολογία του AdLingo, κάνοντας ευκολότερο το journey του χρήστη, συνομιλώντας μαζί του και αναδεικνύοντας την απλότητα της διαδικασίας ασφάλισης.

Με τη συγκεκριμένη μορφή διαφήμισης, η Anytime από τον Απρίλιο του 2020 προσέγγιζε τους χρήστες στο διαδίκτυο με έναν ευχάριστο τρόπο και συνομιλούσε μαζί τους με τη μορφή ερωταποκρίσεων ή quiz, προκειμένου να πάρουν προσφορά για την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή του σπιτιού τους.

Το chatbot εμφανιζόταν κατά την περιήγηση των χρηστών στα διάφορα sites και με αυτό τον τρόπο, η προσέγγιση γινόταν πιο φυσικά, γι’ αυτό και ήταν πολύ μεγάλη η αλληλεπίδραση με το κοινό. H τεχνολογία AdLingo έχει φέρει θετικά αποτελέσματα στην Anytime, αφού σημαντικό πλήθος ανθρώπων είχαν ανταποκριθεί και μάλιστα, τις πρώτες 45 μέρες στάλθηκαν 33.000 μηνύματα στο bot.

Η Anytime πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και είναι δίπλα στους χρήστες με έναν ανθρώπινο, φιλικό και σύγχρονο τρόπο, προσπαθώντας να εντοπίσει τις προτιμήσεις τους και να κατανοήσει τη συμπεριφορά τους, με σκοπό να ανταποκρίνεται άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο στο https://www.thinkwithgoogle.com/intl/en-cee/future-of-marketing/machine-learning/are-you-talking-to-me-how-one-greek-brand-personalised-chatbot-conversations-to-drive-meaningful-engagements/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*