Η 1η ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων για ασφαλιστές, από την Eurolife FFH και το Found.ation

Το Eurolife Business Academy απευθύνεται αποκλειστικά σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, με στόχο να εξελίξει τις γνώσεις τους στις σύγχρονες τεχνολογίες και να υποστηρίξει τον τρόπο που εργάζονται στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Το περιεχόμενο της ακαδημίας εστιάζει σε τομείς όπως η καινοτομία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι νέες τεχνολογίες όπως τα data analytics & το AI, η απομακρυσμένη εργασία, το digital marketing και τα νέα κανάλια που δημιουργούν νέες ευκαιρίες επαφής και επικοινωνίας με πελάτες. Η συμμετοχή στην ακαδημία είναι δωρεάν και τα μαθήματα παραδίδονται online από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Found.ation.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Διαβάστε εδώ αναλυτικά: Αλ. Σαρρηγεωργίου: Eurolife Business Academy για την εξέλιξη κάθε επαγγελματία ασφαλιστή

Οι ομάδες του EIT Digital Venture Program 2021

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Found.ation σχεδιάζει και υλοποιεί το μοναδικό πρόγραμμα επιτάχυνσης για πρώιμες startups, με την υποστήριξη του ευρωπαϊκού οργανισμού EIT Digital. Φέτος επιλέχθηκαν εννέα ομάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, που θα ενισχυθούν με έως €25.000 η κάθε μία και θα λάβουν πολύτιμη καθοδήγηση από τους μέντορες του Found.ation.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τα δωρεάν online σεμινάρια αποκλειστικά για γυναίκες από τη Socialinnov, επιστρέφουν!

Η Socialinnov, μέσω του προγράμματος Tech Talent School, οργανώνει μία νέα σειρά online σεμιναρίων αποκλειστικά για γυναίκες, με στόχο τη βελτίωση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων, την επαγγελματική τους ενδυνάμωση και τη μείωση του gender gap στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 28 Μαΐου, υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Το πρώτο σεμινάριο αφορά στο κομμάτι του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, το επόμενο αφορά στη γλώσσα Python και απευθύνεται σε συμμετέχουσες με ελάχιστη εμπειρία στον προγραμματισμό, ενώ επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθεί και workshop για γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη Bootstrap.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*