Συντάξεις Ιουνίου: Οι πληρωμές για κύριες και επικουρικές

Ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών για τις συντάξεις Ιουνίου προς τους δικαιούχους

Μέσα στον μήνα αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου στους δικαιούχους, και συγκεκριμένα από την Τρίτη 25 Μαΐου θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος πληρωμών και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 13ης Μαΐου 2021. Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων πραγματοποιείται στην ίδια ημερομηνία, σε μόνιμη βάση.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Ιουνίου είναι οι εξής:

-Στις 25 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-Στις 26 Μαΐου 2021, την Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

-Στις 27 Μαΐου 2021, την Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

-Στις 28 Μαΐου 2021, την Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*