Δωρεάν rapid test και στους εργαζόμενους και στις οικογένειες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μελών του Ε.Ε.Α

Διευρύνεται η πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για παροχή δωρεάν Rapid Test στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που είναι μέλη του. Το δωρεάν Rapid Test μπορούν να πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι που έχουν στα γραφεία τους καθώς και τα μέλη των οικογενειών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Το άνοιγμα της πρωτοβουλίας αποσκοπεί στην πραγματοποίηση περισσότερων ελέγχων στο περιβάλλον των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και τη μεγαλύτερη εξακρίβωση των συνθηκών που αφορούν τον covid οπότε αντίστοιχα και τη μεγαλύτερη προστασία της δημόσιας υγείας.

Από σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου τα δωρεάν test που παρέχονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, θα γίνονται στα εξής σημεία:

  1. Κεντρικός Τομέας: Δ/ση Μεταφορών, Μεσογείων 156, Χολαργός, κτίριο 1, Ισόγειο
  2. Βόρειος Τομέας: Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι, είσοδος από Γκύζη, 5ος Όροφος
  3. Νότιος Τομέας: κτίριο 210 Α, Πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, Παραλία Μοσχάτου – Καλλιθέας εντός της Μαρίνας Δέλτα στον Φαληρικό Όρμο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών
  4. Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι

Οι ενδιαφερόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές -μέλη του Ε.Ε.Α., τα μέλη των οικογενειών τους και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά γραφεία τους,  για τη διενέργεια του test θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα που ακολουθεί (τέλος κειμένου)  ενώ κατά την προσέλευσή τους σε ένα από τα τέσσερα σημεία που έχει ορίσει η Περιφέρεια θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησής τους. Τα ραντεβού θα ορίζονται ανά ώρα.

Η διαδικασία προβλέπει καταρχάς τη λήψη Rapid test και ακολούθως σε περίπτωση θετικότητας την ειδική λήψη του μοριακού τεστ PCR.

Η πληροφόρηση θα γίνεται στο πλαίσιο της προσωπικής διαδικασίας  στον κάθε έναν, ο οποίος θα εξετάζεται και θα υπάρχει δυνατότητα να δοθεί εγγραφή βεβαίωση στα αρνητικά τεστ. Για την παραπάνω διαδικασία θα λάβουν μέρος οι ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας, ενώ τις γραμματείες στα τέσσερα σημεία της Αττικής θα ενισχύσουν και εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ- ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Παροχή Rapid Test δωρεάν και στους εργαζόμενους και στις οικογένειες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μελών του ΕΕΑ – EEA Insurance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*