H Howden Matrix απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®

H Howden Matrix αποτελεί πλέον πιστοποιημένη επιχείρηση του Great Place to Work® (CERTIFIED by Great Place to Work®) και τον μοναδικό μεσίτη ασφαλίσεων με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό κατά το 2021.

Οι άνθρωποι της Howden Matrix συμμετείχαν στις αρχές Απριλίου στη σχετική έρευνα, η οποία βασίζεται στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρίας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα που προέκυψαν αξιολογήθηκαν διεξοδικά και βάσει της μεθοδολογίας που ακολουθεί  ο οργανισμός Great Place to Work® Hellas.

Η θετική αξιολόγηση της Howden Matrix από τους ανθρώπους της, καθώς και τα χρήσιμα σχόλια τα οποία κατέθεσαν αποτελούν το εφαλτήριο μιας συνεχούς προσπάθειας για περαιτέρω βελτίωση της εργασιακής μας καθημερινότητας και για την εδραίωση μια ισχυρής εργασιακής κουλτούρας που εγγυάται την επιτυχή πορεία της εταιρίας σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Στο πλαίσιο της διάκρισης Great Place to Work®, ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, Group CEO της Howden Matrix, αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους, τόνισε:

«Όλοι εμείς στην Howden Matrix έχουμε συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια και η συντροφικότητα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι βέβαιος ότι όχι μόνον θα συνεχίσουμε έτσι, αλλά σύντομα θα επιτύχουμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις της αξιολόγησης Best Workplaces 2022. Εύχομαι σε όλες και όλους πάντα επιτυχίες και διακρίσεις!»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*