SIXT: Όταν το Mobility σημαίνει πρωτοπορία…

Kαινοτόμα εργαλεία και τεχνολογίες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, άμεσο και ανοικτό contact με πελάτες: Πάνω σε αυτό το τρίπτυχο στηρίζεται ολόκληρη η φιλοσοφία της SIXT, της πιο κερδοφόρας εταιρείας υπηρεσιών mobility.

Oι αξίες της εταιρείας, με επίκεντρο και γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη, αποτελούν κινητήριο δύναμη για τους ανθρώπους της SIXT, οι οποίοι εργάζονται ακούραστα με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και του στόλου της.

Παρά το ισχυρό brand name της η SIXT δεν επαναπαύεται, φροντίζοντας πάντα να πραγματοποιεί στρατηγικά στοχευμένες κινήσεις και εκπαιδεύσεις στο προσωπικό της, στοχεύοντας στη βελτίωση της παροχής εξυπηρέτησης και την διατήρηση του επιπέδου ικανοποίησης των πελατών της σε υψηλά επίπεδα.

Οι άνθρωποι της SIXT δηλώνουν υπερήφανοι για:

 τον πιο ανανεωμένο και premium στόλο

 τη μεγάλη γκάμα κατηγοριών αυτοκινήτων

 την εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση

 τους σταθμούς στα σημαντικότερα αεροδρόμια της Ελλάδα

Ως βασικό στόχο, η κορυφαία εταιρεία mobility θέτει την παροχή μοναδικών εμπειριών στους πελάτες της, ενώ γνωρίζοντας ότι μια εταιρεία είναι πάντα οι άνθρωποί της, μεριμνά να εκπαιδεύει και να παρέχει ευκαιρίες εξέλιξης στους εργαζόμενούς της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η “ραχοκοκαλιά” του δικτύου της, οι rental agents εκπαιδεύονται συστηματικά και συνεχώς τόσο στα πρότυπα και τις διαδικασίες της SIXT όσο και σε τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης, προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα.

Mε αυτές τις αρχές και τις αξίες, η SIXT πορεύεται ακόμη και εν μέσω δύσκολης συγκυρίας που έχει δημιουργήσει η πανδημία, συνδράμοντας καταλυτικά στην κάλυψη των αναγκών που δημιουργούνται για ασφαλή και “covid-free” μετακίνηση. Παράλληλα, καλλιεργεί το έδαφος για την μετα-covid εποχή, προσφέροντας ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα και πακέτα mobility.

Διεθνώς η SIXT:

  • εξετάζει και διερευνά τις μεταβολές που παρατηρούνται στο τοπίο της κινητικότητας και των μετακινήσεων, προκειμένου  να αντιληφθεί πως οι άνθρωποι σε διαφορετικές χώρες αντιλαμβάνονται αυτές τις αλλαγές , με σκοπό να προσδιορίσει πως είναι πιθανόν αυτές να εξελιχθούν στο μέλλον για να ανταποκριθεί άμεσα στις προσδοκίες  τους.
  • αξιοποιεί τις στάσεις και τις τάσεις των ανθρώπων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται από το ένα σημείο  στο άλλο καθώς και τις νέες τεχνολογίες που θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνουν στο άμεσο μέλλον
  • αναπτύσσει πρωτοποριακές εφαρμογές που συνδυάζουν (one stop shop) την ενοικίαση, την μεταφορά με οδηγό και το car sharing

Λίγα ακόμα λόγια για τη SIXT

Η  SIXT  κατέχει σημαντική θέση στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, στα δύο χρόνια της επανατοποθέτησής της , καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων τόσο στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης, όσο και στον κλάδο της Μακροχρόνιας Μίσθωσης, ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της SIXT: “Με σκοπό να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, μετά την στρατηγική επανατοποθέτησή μας στην Ελληνική αγορά το 2019 και την  απόκτηση από τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ της πλειοψηφίας της Lion Rental, λαμβάνουμε υπόψη μας όλα τα δεδομένα της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών μας, πραγματοποιούμε στρατηγικά στοχευμένες κινήσεις και εκπαιδεύσεις στο προσωπικό μας, με στόχο μας τη βελτίωση της παροχής εξυπηρέτησης και την διατήρηση του επιπέδου ικανοποίησης των πελατών μας σε υψηλά επίπεδα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*