Brokers Union & Blue Aigaion: Σε υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα και το 2020

Ξεπερνώντας τις αντιξοότητες και την επιρροή που έχει επιφέρει η πανδημία στην Ασφαλιστική αγορά, η Brokers Union ΑΕ εξυπηρετώντας το δίκτυο των Ασφαλιστικών Πρακτόρων και η Blue Aigaion εξυπηρετώντας το δίκτυο των Μεσιτών Ασφαλίσεων, για ακόμα μια χρονιά κατάφεραν να παραμείνουν σε υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα για το έτος 2020, πραγματοποιώντας συνολική ενοποιημένη παραγωγή 28.000.000€.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

Η σύνθεση της ενοποιημένης παραγωγής είναι περίπου 65/35 για τον Κλάδο Οχημάτων σε σχέση με τους Λοιπούς Κλάδους.  Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο Κλάδο Ζωής & Υγείας ο οποίος παρουσιάζει και θεαματική αύξηση στο κλείσιμο του έτους 2020 προσεγγίζοντας τα 4.000.000€.Για το λόγο αυτό δε, η Brokers Union AE, για το έτος 2021, έχει θέσει υψηλούς στόχους, ενισχύοντας την δυναμική της στον εν λόγω κλάδο, προσφέροντας στο δίκτυο των συνεργατών της πέραν της άριστης εξυπηρέτησης, πρόσθετα χρηματοοικονομικά και μηχανογραφικά εργαλεία.

Η Διοίκηση των εταιριών επικοινωνεί και τονίζει ιδιαίτερα στους συνεργάτες, την σημασία της ανάπτυξης των Λοιπών Κλάδων εκτός του Κλάδου Οχημάτων, έτσι ώστε να μπορέσουν να υποστηρίξουν το χαρτοφυλάκιό τους και κατ’ επέκταση το εισόδημά τους για τα επόμενα χρόνια.

Η Brokers Union ΑΕ έκλεισε την Εμπορική Πολιτική του 2020 με μεγάλη επιτυχία, έχοντας ήδη καταβάλει στους συνεργάτες που πέτυχαν τον στόχο συνολικά bonus περίπου 50.000€ και προχώρησε στην ανακοίνωση της Εμπορικής Πολιτικής για το 2021. Η Brokers Union ΑΕ συνεχίζει να παρέχει την κάλυψη υγείας για τους συνεργάτες και τα μέλη των οικογενειών τους, με το ομαδικό συμβόλαιο στη Metlife, εφόσον πληρούνται τα παραγωγικά κριτήρια που έχουν τεθεί. Επιπλέον, σχεδιάζει τη δημιουργία συνταξιοδοτικού ομαδικού συμβολαίου τόσο για το Διοικητικό Προσωπικό της Εταιρίας, όσο και για τους συνεργάτες βάσει παραγωγικών κριτηρίων.

Η Διοίκηση των εταιριών προβλέπει για το έτος 2021, μια σοβαρή αύξηση εργασιών να επέρχεται στους Κλάδους Γενικών Ασφαλειών και κυρίως  τον Κλάδο Αστικής Ευθύνης για μεγάλα έργα, για τα οποία διαμεσολαβεί η Blue Aigaion και καλύπτονται στα Lloyd’s του Λονδίνου μέσω της εταιρίας του ομίλου Velos Insurance Services,  με έδρα  στο Λονδίνο.Επίσης, μέσω της εταιρίας του ομίλου Velos Insurance Services καλύπτονται  οι εργασίες του Κλάδο Ναυτασφαλίσεων όπου η Blue Aigaion αποτελεί ηγέτη για πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά.

Κλείνοντας, για μία ακόμη χρονιά η Διοίκηση των εταιριών, ευχαριστεί όλο το Διοικητικό Προσωπικό της, για την προσπάθεια που κατέβαλε στην επίτευξη των θετικών της αποτελεσμάτων και οραματίζεται το μέλλον των εταιριών της με μεγάλη αισιοδοξία.

Ευελπιστεί σε μια καλύτερη χρονιά αφήνοντας πίσω την πανδημία, η οποία τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραματικά τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και εύχεται σε όλους υγεία και δύναμη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*