Όταν ο σελιδοδείκτης στο ημερολόγιο έδειχνε 4 Ιουλίου 2017, εγένετο η Freedom

της Έλενας Ερμείδου

Τέλος Σεπτεμβρίου 2016, κλείνει ένας κύκλος. Ολοκληρώνεται η συνεργασία της Σοφίας Ρατσιάτου Γενικής Διευθύντριας Πωλήσεων με την ασφαλιστική εταιρία που είχε υπηρετήσει επί 32 χρόνια.

Μετά από 6 μήνες ξεκούρασης, περισυλλογής και αποσυμπίεσης, αποφασίζει να ανοίξει έναν άλλο κύκλο στο επιχειρείν.

Δημιουργεί μαζί με δύο συνεργάτες και φίλους την FREEDOM – Πρακτορειακή Ανώνυμη Εταιρία, στις 4 Ιουλίου 2017, η ημέρα της Ανεξαρτησίας!

Χτίζει μια δυνατή υποστηρικτική ομάδα που έχει πάντα την διάθεση να εξυπηρετήσει πελάτες και συνεργάτες, δίνοντας λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

FREEDOM σημαίνει ενσυναίσθηση, ακεραιότητα, πάθος, χαρά. Καθημερινή έμπνευσή τους  είναι να κάνουν τη διαφορά μέσα από τα ταλέντα τους και τη σκληρή δουλειά. 

Οι πελάτες είναι η πρώτη προτεραιότητα. Οι σχέσεις συνεργατών – πελατών είναι σχέσεις ζωής. Βλέπουν μέσα από τα δικά τους μάτια, ώστε να τους προσφέρουν την βέλτιστη εμπειρία – “The FREEDOM Way” όπως λένε.

Στην FREEDOM όλοι οι συνεργάτες νιώθουν συμμέτοχοι. Έχουν λόγο, επηρεάζουν αποφάσεις, υπάρχει ευελιξία και ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων.

Συγκριτικό πλεονέκτημα  αποτελεί το κλίμα παρακίνησης, οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες, τα σύγχρονα εργαλεία όπως το πολύτιμολόγιο, ο κανονισμός πωλήσεων, τα ταξίδια.  Από την πρώτη μέρα εργασιών πρωτοστάτησαν και όλη η λειτουργία τους βρίσκεται σε περιβάλλον cloud, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συνεργάτες να έχουν πρόσβαση και να επεξεργάζονται τις εφαρμογές και τα δεδομένα από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου ή χρονική στιγμή, μέσω Διαδικτύου, με απόλυτη ασφάλεια.

Πυρήνας εργασιών ο κλάδος Υγείας, Σύνταξης, Unit Linked και Corporate. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου με τις οποίες διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Οι ξεκάθαρες σχέσεις δημιουργούν ξεκάθαρες συνεργασίες. Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, η εταιρία έχει περάσει σε κερδοφορία και το χαρτοφυλάκιο της αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ.

Ρωτήσαμε τους συνεργάτες τι νιώθουν όταν βρίσκονται στην FREEDOM και εκείνοι απάντησαν..

Νιώθω ελευθερία

Νιώθω ευεξία

Νιώθω χαρά

Νιώθω ασφάλεια

… Είμαστε οικογένεια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*