Το ΕΕΑ πλάι σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους, καταναλωτές: Διανομή υγειονομικού υλικού

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει εμπράκτως την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, την οποία άλλωστε ζητούσε εδώ και μήνες από την Πολιτεία, και στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων, που τον τελευταίο χρόνο έχουν πληγεί βαρύτατα από την πανδημία του κορονοϊού και τα αλλεπάλληλα lockdown.

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, θα βρεθούν την Δευτέρα 5 Απριλίου, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της αγοράς, δίπλα στους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές διανέμοντας μάσκες και αντισηπτικά στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, και στη διανομή, η οποία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από την οδό Ερμού 2, θα δώσουν το «παρών» ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Η αρχή της πρωτοβουλίας γίνεται από το κέντρο της Αθήνας, καθώς σε αυτό εδρεύει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, και θα συνεχιστεί και σε άλλους Δήμους του λεκανοπεδίου τις επόμενες ημέρες.

Μέσω της δράσης αυτής, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στοχεύει στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και ταυτόχρονα στην αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου για την ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας, προκειμένου να κρατηθεί ανοιχτή η αγορά.

«Ψωνίζουμε με ασφάλεια» – «Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*