ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Νέο πρόγραμμα διπλής κάλυψης στην Αστική Ευθύνη Μηχανημάτων Έργου

Με υψηλή τεχνογνωσία η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Μηχανημάτων Έργου, το οποίο διακρίνεται για την πληρότητά του και την συνδυαστική κάλυψη που προσφέρει.

Το νέο πρόγραμμα έχει ένα διπλό πλεονέκτημα, δίνει στον κάτοχό του την κάλυψη Αστικής ευθύνης προς τρίτους του οχήματος ενώ ταυτόχρονα παρέχει και μια δεύτερη, πραγματικά αναγκαία για την εργασιακή καθημερινότητα, κάλυψη αστικής ευθύνης κατά την λειτουργία του μηχανήματος έργου εν ώρα της εργασίας.

Το πακέτο καλύψεων αστικής ευθύνης εργαλείου, που περιλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα ασφάλισης, διαθέτει υψηλά όρια κάλυψης με μηδενικές απαλλαγές και ιδιαίτερα προνομιακό μικτό ετήσιο ασφάλιστρο. 

Το νέο πακέτο ολοκληρωμένης ασφάλισης Μηχανημάτων Έργου είναι ήδη διαθέσιμο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Dynamis Navins Web όπου, οι συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν πρόσβαση και μπορούν να διαμορφώσουν εξατομικευμένα την κάλυψη των πελατών τους.

Η εξατομίκευση αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό του προγράμματος που διαμορφώνεται εύκολα κατά την επιλογή του υποψηφίου προς ασφάλιση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*