Σήμερα ανοίγουν 2 νέα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα

Δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν από σήμερα στην Αττική στο Στάδιο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό και στο Κλειστό του Περιστερίου.

Πλέον προχωρά η φάση του σχεδίου για την λειτουργία σχεδόν του συνόλου των εμβολιαστικών κέντρων τα οποία θα είναι 1.042 , στελεχωμένα με 3.500 υγειονομικούς. 

Προς το παρόν το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό θα  διαθέτει 48 εμβολιαστικές γραμμές και σταδιακά θα φθάσει τις 96 γραμμές.  Την λειτουργία του επιθεώρησε χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δίνοντας τα εύσημα στις Ένοπλες Δυνάμεις και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Η πανδημία συνεχίζεται κι ο εμβολιασμός είναι αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που έχουμε όλοι για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είναι πολύ σημαντικό, ενόψει και της πρόθεσης που εκδηλώνουν οι συμπατριώτες μας να εμβολιαστούν όσο γίνεται συντομότερα, να τους παράσχουμε αυτήν τη δυνατότητα» επεσήμανε  η κ.Σακελλαροπούλου.

Ο δεύτερος νέος mega εμβολιαστικός σταθμός  βρίσκεται στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου με δυναμική 96 εμβολιαστικών κέντρων, τα οποία στοιχίζονται σε τέσσερις τομείς των είκοσι τεσσάρων κυψελών. Για αρχή θα ενεργοποιηθεί τμήμα του σταθμού 24 εμβολιαστικών κέντρων το οποίο θα χορηγεί δόσεις από Δευτέρα έως και Σάββατο, 08:00 έως 20:00, με δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου.

περισσότερα στο virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*