Αναλυτικά: Όλοι οι ΚΑΔ που πήραν παράταση πληρωμής επιταγών

Ο καθορισμός των Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) των επιχειρήσεων που εντάσσονται στο μέτρο της παράτασης πληρωμής επιταγών και λοιπών αξιόγραφων από 1η μέχρι και 31 Μαρτίου, ορίζεται με απόφαση Α.1051/2021 σχετικά με τον καθορισμό των Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για επιχειρήσεις που

  • είτε έχουν αναστείλει τη δραστηριότητά τους κατ’ εφαρμογή κανονιστικών πράξεων της Διοίκησης, με δραστηριότητα που εμπίπτει στους ΚΑΔ του συνημμένου Παραρτήματος 1, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.
  • είτε έχουν πληγεί δραστικά από την πανδημία του κορονοϊού COVID-19, με δραστηριότητα που εμπίπτει στους ΚΑΔ του συνημμένου Παραρτήματος 2, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας και εμφανίζουν μειωμένο κύκλο εργασιών μεγαλύτερο του 40% για την περίοδο Οκτωβρίου έως Δεκεμβρίου 2020, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο έτους 2019.
  • είτε ιδρύθηκαν μετά την 1η.1.2020, με δραστηριότητα που εμπίπτει στους ΚΑΔ των συνημμένων Παραρτημάτων 1 και 2, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, μη συνυπολογιζομένου του κύκλου εργασιών τους.

Προϋποθέσεις Υπαγωγής – Δικαιούχοι

Από την 1η.3.2021 και μέχρι την 31η.3.2021, αναστέλλονται οι προθεσμίες λήξης, εμφάνισης και πληρωμής αξιογράφων, κατά 75 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία επί εκάστου αξιογράφου, οφειλόμενων από επιχειρήσεις του άρθρου 1 της παρούσας, οι οποίες πληρούσαν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στην υπό στοιχεία Α.1022/9-2-2021 (Β’ 516) απόφαση.

Αναλυτικά οι ΚΑΔ

Αναλυτικά οι Κωδικοί Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των επιχειρήσεων που

  1. είτε έχουν αναστείλει τη δραστηριότητά τους κατ’ εφαρμογή κανονιστικών πράξεων της Διοίκησης (Παράρτημα 1)
  2. είτε έχουν πληγεί δραστικά από την επιδημία του κορωνοϊού COVID-19 (Παράρτημα 2).

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΚΑΔ κλειστών επιχειρήσεων

Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

Δείτε αναλυτικά όλους τους ΚΑΔ στο banks.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*