Δ. Γαβαλάκης, σχέδιο επομένων συνεδρίων ΠΣΣΑΣ – GAMA

της Ελενας Ερμείδου

Επτά συνέδρια, σε οκτώ χρόνια ανέφερε ο Δημήτρης Γαβαλάκης, μιλώντας στο IW για την σημασία των συνεδρίων GAMA – ΠΣΣΑΣ.  “Ο πρώτος σχεδιασμός πέτυχε, πάμε να φτιάξουμε τον επόμενο με νέα σχέδια”, τόνισε.

Κατάφεραν όλοι όσοι ενεπλακησαν μαζί να φτιάξουν και να φέρουν στην Ελλάδα ένα μεγάλο συνέδριο, να δημιουργήσουν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης και να αυξάνουν συνεχώς την συμμετοχή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στα συνέδρια.

Ενας δύο χρόνια πριν, οι συμμετέχοντες ξεπερνούσαν τους 300, σήμερα ξεπέρσαν τους 500.

Ερωτώμενος ο Δημήτρης Γαβαλάκης γαι την σημασία των συνεδρίων GAMA – ΠΣΣΑΣ υπογράμμισε μεταξύ άλλων πώς τώρα έφτασε “η στιγμή να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα για την αγορά”, συμπληρώνοντας ότι ο σκοπός των συνεδρίων αυτών δεν είναι η εκπαίδευση αλλά η γνώση.

Εχει σημασία συμπλήρωσε, ολοκληρώνοντας την συνομιλία του με το IW να περάσει το μήνυμα ότι οι ομιλητές των συνεδρίων δεν είναι εκπαιδευτές, είναι επαγγελματίες στον κλάδο που παρουσιάζουν πρακτιές εργασίας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην φιλοσοφία του όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*