Η MetLife ξανά στον Δείκτη Ισότητας Φύλων του Bloomberg

Η MetLife συμπεριλαμβάνεται για έκτη συνεχή χρονιά στο Δείκτη Ισότητας Φύλων του Bloomberg, σε αναγνώριση των προσπαθειών της για την προώθηση της έμφυλης ισότητας, μέσω της εφαρμογής εταιρικών πολιτικών απασχόλησης, εκπροσώπησης και διαφάνειας.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του Δείκτη Ισότητας Φύλων (Gender Equality Index) του Bloomberg αξιολογούνται εισηγμένες εταιρίες, με βάση τις επιδόσεις τους σε πέντε πυλώνες: την ανάδειξη γυναικών σε ηγετικές θέσεις και την εφαρμογή προγραμμάτων ανάπτυξης του ταλέντου τους, τη διασφάλιση ισότιμης αμοιβής χωρίς διακρίσεις λόγω φύλου, την κουλτούρα ενσωμάτωσης, την εφαρμογή πολιτικών ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση και την υποστήριξη στις γυναίκες, μέσω των προϊόντων και της εμπορικής τους επικοινωνίας.

«Η ισότητα των φύλων βρίσκεται στο επίκεντρο του εταιρικού σκοπού της MetLife. Για εμάς αποτελεί το κίνητρο για καινοτομία, για γόνιμες συνεργασίες, αλλά και για επιχειρηματικά αποτελέσματα. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, ακόμη πιο εντατικά, για την αναγνώριση και την αναβάθμιση του ρόλου των γυναικών στο χώρο εργασίας και στην κοινωνία.» δήλωσε ο Michel Khalaf, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MetLife.

Σημειώνεται ότι, το MetLife Foundation συμβάλει στην ενίσχυση των ευκαιριών για τις γυναίκες χαμηλού εισοδήματος σε όλο τον κόσμο, μέσω συνεργασιών με φορείς όπως οι Change Machine, Hot Bread Kitchen, SwissContact και Laboratoria.

Διαβάστε επίσης:

H MetLife μεταξύ των 25 κορυφαίων εταιριών σε θέματα Ισότητας Φύλων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*