Στην Generali συνταξιοδοτικό πρόγραμμα υπαλλήλων της Wind

Άλλη μια μεταφορά ομαδικού χαρτοφυλακίου λαμβάνει χώρα στην αγορά καθώς μεταβιβάζεται συνταξιοδοτικό πρόγραμμα υπαλλήλων της Wind από την MetLife στην Generali. Σύμφωνα με την ΤτΕ:

Προθεσμία υποβολής ενστάσεων υπό των ενδιαφερομένων αναφορικά με τη μεταβίβαση Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Κεφαλαίου από την ασφαλιστική επιχείρηση «METLIFE Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζωής» προς την ασφαλιστική επιχείρηση «GENERALI HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή της περίπτωσης β’ της παραγράφου 7 του άρθρου 28 του ν. 4364/2016, δημοσιεύεται ανακοίνωση της ανώνυμης ασφαλιστικής επιχείρησης με την επωνυμία «METLIFE Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζωής» για τη μεταβίβαση του Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Κεφαλαίου με αριθμό 50712 που αφορά στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των υπαλλήλων της εταιρείας «WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική & Βιομηχανική Εταιρεία» προς την ανώνυμη ασφαλιστική επιχείρηση με την επωνυμία «GENERALI HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Ο χρόνος υποβολής ενστάσεων από τους ενδιαφερομένους αρχίζει από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και λήγει στις 4 Μαΐου 2021. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην Τράπεζα της Ελλάδος, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 21, 10250 Αθήνα, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση dep.insurancesup@bankofgreece.gr.

H εποπτική αξιολόγηση της προτεινόμενης μεταβίβασης χαρτοφυλακίου θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής ενστάσεων.

διαβάστε αναλυτικά εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*