Δ. Τσεσμετζόγλου: Ισχυρές οι βάσεις, η αναπτυξιακή μας πορεία δεν ανακόπτεται

Ένα έτος με περαιτέρω εξωστρέφεια, συνεργασίες ακόμα και εξαγορές προμηνύεται το 2021 για την Howden Matrix, παρά την δύσκολη συγκυρία και τις προκλήσεις που έχει φέρει η πανδημία. Αυτό αποτυπώνεται στο μήνυμα του κ. Δημήτρη Τσεσμετζόγλου, CEO του ομίλου Howden Matrix με αφορμή τα επίσημα αποτελέσματα της Howden Broking Group.

Όπως σημειώσε: «η χρήση του 2020 επιβεβαίωσε για ακόμη μία χρονιά πως ο όμιλός μας έχει δημιουργήσει τόσο ισχυρές βάσεις, που η αναπτυξιακή του πορεία δεν ανακόπτεται, ακόμη κι από τις πλέον δύσκολες συγκυρίες. Η Howden Matrix στην Ελλάδα ακολουθεί ακριβώς το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης. Βρισκόμαστε σε εγρήγορση σε ό,τι αφορά στην προσέλκυση ταλαντούχων στελεχών, αλλά και επιχειρήσεων διαμεσολάβησης και με την υποστήριξη της Howden προχωρούμε ταχύτατα σε εξαγορές, συνέργειες και διεύρυνση των εργασιών μας με τους επαγγελματίες που διαθέτουν το ίδιο DNA με το δικό μας».

διαβάστε: Ηowden Broking Group: Κερδοφόρα ανάπτυξη και $9 δισ. ασφάλιστρα υπό διαχείριση κατά το 2020

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, άλλωστε, από τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ομίλου με τις τελευταίες κινήσεις αναφορικά με την Eurobrokers και την Safeonline, δείγμα της διάθεσης και των στρατηγικών σχεδιασμών του ομίλου.

Από την μια πλευρά, οι πελάτες της Eurobrokers, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ολοκληρωμένες υψηλής ποιότητας αντασφαλιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Παράλληλα, η Howden Matrix, μετά την εξαγορά της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μεσίτες Α.Ε, εμπλουτίζει εκ νέου το χαρτοφυλάκιο των εργασιών της, διαβλέποντας περαιτέρω συνεργασίες με επαγγελματίες μεσίτες στο πλαίσιο των αναπτυξιακών στόχων που έχει θέσει.

Την ίδια ώρα, τον σαφή προσανατολισμό για την παροχή κορυφαίων υπηρεσίων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στον πολύ ευαίσθητο και ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο της ασφάλισης κατά κινδύνων του κυβερνοχώρου φανερώνει η εξαγορά της Safeonline από τον όμιλο Howden. Με αυτό τον τρόπο ο όμιλος εμπλουτίζει τις εργασίες του με μία πλατφόρμα καλύψεων Cyber & Tech που απευθύνονται σε ιδιώτες, ενώ διευρύνεται και η διείσδυσή του σε επίπεδο επιχειρηματικών κινδύνων, του ίδιου κλάδου, στις ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται πως η Safeonline αποτελεί ένα εξειδικευμένο broker στις ασφαλίσεις κυβερνοχώρου, με έδρα το Λονδίνο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουν σημειώσει στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, το 2021 θα αποτελέσει έτος περαιτέρω συνεργασιών. Ρόλο καταλύτη σε όλα αυτά αποτελούν τόσο οι επιπτώσεις της πανδημίας όσο και οι νέες σύγχρονες ανάγκες και κίνδυνοι που αναδύονται.

Βάιος Κρόκος 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*