Στις 28 Ιανουαρίου η Τελετή Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2020

Για 18η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνει τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ», σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» φέτος απονέμονται σε 19 κατηγορίες και αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών.

Ομιλητές της Εκδήλωσης

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεχωρίζουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και συζητήσεις με την συμμετοχή σημαντικών στελεχών του επιχειρηματικού τομέα και εκπροσώπων φορέων που θα δώσουν από διάφορες οπτικές γωνίες έγκυρη ενημέρωση για τις εξελίξεις της αγοράς και τις προοπτικές ανάπτυξης της. Μεταξύ αυτών θα είναι οι:

Χαρίκλεια Απαλαγάκη, Γενική Γραμματέας, Ελληνική Ένωση Τραπεζών
Αθανάσιος Στ. Κουλορίδας, Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής, Ένωση Εισηγμένων Εταιριών, Επίκουρος Καθηγητής Δικαίου Εταιριών και Κεφαλαιαγοράς, ΟΠΑ
Σπυρίδων Κυρίτσης, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ)

Βασιλική Λαζαράκου, Δ.Ν., Πρόεδρος, Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών, Πρόεδρος, Κοινής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Εποπτικών Αρχών για τις Τιτλοποιήσεις
Γιώργος Λινάτσας, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Axia Ventures Group
Νίκος Μαντζούφας, Διοικητής Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης
Θεοφάνης Μυλωνάς, Πρόεδρος, Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ
Γεώργιος Τανισκίδης, Πρόεδρος της Optima bank

Εκπρόσωπος, ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Δείτε το Πρόγραμμα

Δηλώστε Συμμετοχή

Γίνετε Χορηγός

Δείτε περισσότερα στο ethosevents.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*