Η ΠΟΑΔ εμπιστεύτηκε στην ARAG τη Νομική της Προστασία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αποφάσισε και εμπιστεύτηκε την Νομική του Προστασία στην μόνη ανεξάρτητη και εξειδικευμένη εταιρία στον κλάδο αυτό, την ARAG Hellas.

Οι από μακρού χρόνου σχέσεις φιλίας και συνεργασίας αλλά και ιδιαίτερης εμπιστοσύνης που συνδέουν τις δύο πλευρές, οδήγησαν στο παραπάνω αποτέλεσμα που έγινε δεκτό με ιδιαίτερη χαρά αμοιβαίως και προετοιμάζει το έδαφος για εντονότερη και ευρύτερη συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον.

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΔ αξιολόγησε θετικά το προτεινόμενο πρόγραμμα ασφάλισης Νομικής Προστασίας της ARAG και αποφάσισε να της εμπιστευθεί την αντιμετώπιση μιας σειράς νομικών διαφορών που τυχόν προκύψουν, όπως πχ την ποινική υπεράσπιση για εξ αμελείας αδικήματα, την αντιμετώπιση των διοικητικών διαφορών με τις εποπτικές αρχές, την άσκηση προσεπίκλησης σε περιπτώσεις επαγγελματικής ευθύνης, την υποβολή μηνύσεων αλλά και την παροχή των εκάστοτε απαιτούμενων νομικών συμβουλών για θέματα που σχετίζονται με την ασφαλισμένη δραστηριότητα των μελών του.

Η ηγεσία της ΠΟΑΔ με την κίνησή της αυτή αποδεικνύει περίτρανα την αδιατάρακτη πίστη της στα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης και ειδικά του ανερχόμενου κλάδου της Νομικής Προστασίας που αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη όλο και περισσότερο αναγκαίος και απαραίτητος στην αντιμετώπιση των νομικών διαφορών ατόμων, ομάδων, συλλόγων κλπ.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την συνάντηση στης 15.01.2021 που έγινε στα γραφεία της ARAG στην Αθήνα και παρευρέθηκαν ο Γενικός Δ/ντής και Νόμιμος Εκπρόσωπος της ARAG στην Ελλάδα κ. Δημήτρης Τσεκούρας, ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, η Γενική Γραμματέας της ΠΟΑΔ και Πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κα Μαρία Δημητριάδη και ο ταμίας της ΠΟΑΔ και Πρόεδρος του ΣΕΑΔΙΔΕ κ. Δημήτριος Κρέτσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*