Σε τηλεδιάσκεψη 100 της ΕΘΝΙΚΗΣ μοιράστηκαν νέα σχέδια, προοπτικές με τη Διοίκηση της Εταιρείας

Με την αμέριστη αναγνώριση της διοίκησης, τις έμπρακτες επιδόσεις παραγωγής, την παρουσία 100 συνεργατών και με πολλές φιλοδοξίες για το μέλλον, η Κορυφαία Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου «συναντήθηκε» μέσω zoom και έδωσε στίγμα για την νέα εποχή, και την ιστορία που συνεχίζει να δημιουργεί στο εταιρικό δίκτυο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦAΛΙΣΤΙΚΗΣ.

Με την πανελλήνια ιδιαιτερότητα της Διεύθυνσης, καθώς περιλαμβάνει 11 Νομούς σε όλη την Ελλάδα «από Σέρρες έως Χανιά και από Καστοριά μέχρι Λαύριο», οι managers, ασφαλιστές, γραμματείς της Διεύθυνσης, καθώς και μέλη της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής βρέθηκαν  στις οθόνες τους  και συμμετείχαν στην διαδραστική εμπειρία κοπής πίτας. Το φλουρί έπεσε στην ομάδα της κυρίας Φωτεινής Μουλαΐδου στο Λαύριο και συγκεκριμένα στην κυρία Ελένη Γκίκα.

Ακόμα, συζητήθηκαν στόχοι, προσδιορίστηκαν προοπτικές και με την συμβολή του Διευθυντή Αναλήψεων Ζωής και Υγείας κυρίου Δημήτρη Παπαχρήστου εξειδικεύτηκαν σε δύο προϊόντα του κλάδου Ζωής.

Η επιτυχία του εγχειρήματος και η υψηλότατη συμμετοχή δείχνει την ενότητα, την σύμπνοια και αποτελεί  εχέγγυο για την επόμενη σημαντική διαφορετικού περιεχομένου εκδήλωση της Διεύθυνσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και θα αποτελέσει με τα όσα περιλαμβάνει και τις βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών, σταθμό στην ιστορία της Διεύθυνσης.

Ο κος Δημήτρης Αναστασίου μίλησε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Διεύθυνσης που σταδιακά συντελείται και με βάση την τεράστια αποδοχή από όλους τους συνεργάτες, η επιτυχία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στο πλαίσιο αυτό και ο κ. Κατσαιδώνης εξήρε την εξέλιξη της Διεύθυνσης και τόνισε ότι έχει την βεβαιότητα πως η απόφασή του για συμπόρευση θα δικαιωθεί, δίνοντας βήμα σε περαιτέρω εξελίξεις, νέα εργαλεία δουλειάς που θα υποστηρίξουν με επιτυχία την ανάπτυξη όλων.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη υποδέχθηκαν τον υψηλό στόχο που τους ετέθη από τον κ. Τάτση στην παραγωγή του 2021, άκουσαν τα σχέδια της Εθνικής από τον Διευθυντή Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κ. Σ. Σοφόπουλο και τον Διευθυντή Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Ι. Σηφάκη.

Κλήθηκαν να συμβάλλουν, ενώ  δέχθηκαν σειρά συγχαρητηρίων, φιλοφρονήσεων και αναγνωρίσεων για τις επιδόσεις και την διακριτή θέση της Διεύθυνσης και από τις κυρίες Βρεττού Χαριτίνη (Υποδιεύθυνση Εξυπηρέτησης Δικτύου Πωλήσεων) και Διαμαντοπούλου Δήμητρα (Υποδιεύθυνση Πωλήσεων Agency), τον κο Γιουρτσίδη Λάζαρο (Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Agency Β.Ελλάδος), τον κο Νικολετόπουλο Νικόλαο (Αναπλ.Προϊστάμενο Τομέα Πωλήσεων Agency), την κα Βαχαρακίδου Τάνια (Προϊσταμένη Υποκ. Θεσσαλονίκης), την κα Γαλλή Μαρία (Προϊσταμένη Υποκ. Λάρισας) και τον κο Κωνσταντινίδη Γιάννη (Προϊστάμενο Υποκ. Κοζάνης).

Στο περίγραμμα των πολλαπλών θετικών σχολίων, των «μπράβο» στους συνεργάτες, και των επισημάνσεων για την Κορυφαία Διεύθυνση, αποδόθηκαν τα εύσημα για τις παραγωγικές επιδόσεις του 2020 οι οποίες ανήλθαν στο 1.000.000 νέα παραγωγή ατομικών Ζωής και 250.000 ευρώ στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Ανταλλάχθηκαν διαβεβαιώσεις για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις, ετέθησαν υψηλότεροι στόχοι, εστιάστηκε η επιδίωξη της Εθνικής και ο ρόλος που θα έχει η Διεύθυνση και
τεκμηριώθηκε η δυναμική της, η οποία έχει λόγω της ευρύτητας των περιοχών που αναπτύσσεται, πανελλήνιο υπόβαθρο.

Κλείνοντας την τηλεδιάσκεψη, οι Συντονιστές της Διεύθυνσης ευχήθηκαν το 2021 να είναι έτος με υγεία, δημιουργία και παραγωγικότητα. Τέλος, ο κ. Αναστασίου δήλωσε έτοιμος να κάνει την διαφορά, καθώς έχει ετοιμάσει με τους Συντονιστές της Διεύθυνσης την εισαγωγή νέων τεχνικών, εργαλείων και παροχών, που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους της να γίνουν πιο αποδοτικοί. Τα νέα εργαλεία θα προσφέρουν στους συνεργάτες άμεση και σε βάθος ενημέρωση για την εργασία τους και ταυτόχρονα θα στηρίξουν το νέο έργο των Συντονιστών. Απαραίτητο στοιχείο, καθοριστικό της επιτυχίας, αναφέρει ο κ. Αναστασίου είναι η συνεχής εξέλιξη στην Διεύθυνσή που προϋπάρχει, συντηρείται, και ενισχύεται από το τρίπτυχο: γνώση, πάθος, δεξιότητες.

Η συνέχεια στις 25/2/2021…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*