2021 εισιτήρια σε τιμές 0,19 ευρώ για τα Εμιράτα

Η Wizz Air Abu Dhabi, ο νέος εθνικός αερομεταφορέας των ΗΑΕ, προσκαλεί τους Έλληνες ταξιδιώτες να εγκαινιάσουντο νέο έτος επιλέγοντας την exclusive -και μόνο για μια φορά*– προσφορά 2.021 εισιτηρίων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς το Άμπου Ντάμπι, την πύλη εισόδου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στην πολύ, πολύ χαμηλή τιμή του 0.19/ευρώ (AED 1).

Τα 2.021 εισιτήρια  για επιλεγμένες πτήσεις περιλαμβάνουν επίσης όλες τις κατηγορίες θέσεων στην πρώτη πτήση εγκαινίων του δρομολογίου από το Άμπου Ντάμπι, στις 15 Ιανουαρίου.  Τα συγκεκριμένα προνομιακά εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα στο wizzair.com (το οποίο επίσης προσφέρει booking website και στα Αραβικά) καθώς και στο  mobile app της εταιρείας.

Η Wizz Air Abu Dhabi,  κοινοπραξία των ADQ και Wizz Air Holdings plc, ανακοίνωσε αρχικά ένα αεροπορικό δίκτυο που περιλαμβάνει τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρια, Κουτάισι, Λάρνακα, Οδησσό και Γιερεβάν. Ακόμα περισσότεροι προορισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.

  • Ο συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων (2021) σε τιμή 0.19 Ευρώ διατίθεται την περίοδο 10-11 Ιανουαρίου 2021 για επιλεγμένες πτήσεις από την Αθήνα προς το Άμπου Ντάμπι και από Θεσσαλονίκη προς το Άμπου Ντάμπι / επίσης και προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη από Άμπου Ντάμπι στην περίπτωση δεύτερου σκέλους πτήσης επιστροφής. Στην περίπτωση  one-way εισιτηρίων προς Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη από το Άμπου Ντάμπι, ή σε περίπτωση πτήσης επιστροφής όπου αποτελεί το πρώτο σκέλος, η χρέωση αναγράφεται στο νόμισμα της χώρας αναχώρησης. Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω του wizzair.com και του WIZZ mobile app

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*