Η Designia Insurance Brokers προσφέρει στον οργανισμό SOFFA

Η Designia Insurance Brokers στηρίζει το έργο του SOFFA (Social Fashion Factory) για ενδυνάμωση, επαγγελματική κατάρτιση και κοινωνική ένταξη ανθρώπων που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Σε συνεργασία με την ethelon, η Designia Insurance Brokers βρίσκεται στο πλευρό των ωφελούμενων, προσφέροντάς τους την υποστήριξη που χρειάζονται, ώστε να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες και να αναζητήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Η ενίσχυση της Designia Insurance Brokers θα δώσει στους ωφελούμενους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στο δημιουργικό σχεδιασμό και να εργαστούν στο πρόγραμμα ραπτικής του SOFFA. Μέσα από τη διαδικασία αυτή θα αποκτήσουν κατάρτιση και χρήσιμες γνώσεις, απαραίτητες για τη μετέπειτα επαγγελματική απορρόφησή τους. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, θα παρακολουθήσουν 56 εκπαιδευτικές ώρες του προγράμματος “Wear your Origins“, με στόχο να ενδυναμωθούν στο χώρο του σχεδίου μόδας. Επιπλέον, μέσα από το πρόγραμμα ραπτικής, συνολικής διάρκειας 100 ωρών, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και να σκεφτούν διαφορετικά και δημιουργικά, προκειμένου να σχεδιάσουν τα δικά τους αντικείμενα μόδας, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν προς πώληση. Το πρόγραμμα ακολουθεί πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς θα χρησιμοποιηθούν ως πρώτη ύλη ανακυκλωμένα υφάσματα.

Για την Designia Insurance Brokers είναι σημαντικό όλοι οι άνθρωποι να έχουν την δυνατότητα να αναπτυχθούν μέσα από νέες δεξιότητες. Η εταιρεία πιστεύει στην ενδυνάμωση των πιο ευάλωτων ομάδων, ώστε να εντάσσονται ομαλά στην κοινωνία και την αγορά εργασίας. Να ενθαρρύνονται σε όλα τους τα βήματα για να νιώσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτοπεποίθηση. Με την προσφορά αυτή, η Designia Insurance Brokers αποδεικνύει ότι βρίσκεται με αξιοπιστία δίπλα στους ανθρώπους που έχουν περισσότερο ανάγκη από βοήθεια και υποστήριξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*