NP Ασφαλιστική: Άμεση ανταπόκριση στις πρόσφατες φυσικές καταστροφές

Με αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο ανταποκρίθηκε η NP Ασφαλιστική απέναντι στις ζημιές που καταγράφηκαν από τις φυσικές καταστροφές του καλοκαιριού και τον σεισμό στη Σάμο τον Οκτώβριο.

H NP Ασφαλιστική, πιστή στο μήνυμά της «Συνεπής σε ό,τι πει» αντιμετώπισε άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις τρεις μεγάλες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα.

Την σφοδρή πλημμύρα «Θάλεια» που έπληξε στα μέσα Αυγούστου την Κεντρική Ελλάδα και την Εύβοια, τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» που έπληξε τον Σεπτέμβριο την Στερεά Ελλάδα και το Ιόνιο, καθώς επίσης τον ισχυρό σεισμό στη Σάμο – Χίο τον Οκτώβριο. Οι ζημιές που δηλώθηκαν και για τα τρία (3) φυσικά φαινόμενα αφορούσαν σε οχήματα, κτιριακές εγκαταστάσεις και περιεχόμενο, σκάφη και μεταφορά εμπορευμάτων και στο σύνολο τους υπερέβησαν τις 200.

Η Εταιρία ανταποκρίθηκε στον συντομότερο δυνατό χρόνο και εντός χρονικού διαστήματος 1-2 μηνών έκλεισε και αποζημίωσε ολοσχερώς σχεδόν το σύνολο των ζημιών με ποσά που θα πλησιάσουν το 1,5 εκατ. Ευρώ. Αποτελεί κοινή διαπίστωση όλων, ότι τα ακραία καταστροφικά φυσικά φαινόμενα στη χώρα μας είναι μια νέα πραγματικότητα από την οποία οφείλουμε όλοι, κρατικοί φορείς – ασφαλιστικές εταιρίες – ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, να προστατέψουμε όλους τους συμπολίτες μας.

Η NP Ασφαλιστική, συστήνει σε όλους τους πολίτες να διασφαλίζουν ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι εξασφαλισμένα (αυτοκίνητο, κατοικία, εμπορική επιχείρηση, κλπ.) έναντι των φυσικών καταστροφών, καθώς είναι επικίνδυνο να μένουμε εκτεθειμένοι σε φαινόμενα κλιματικής αλλαγής που αυξάνονται σε συχνότητα και επικινδυνότητα. Η κάλυψη είναι εύκολη, ξεκάθαρη, πολύ προσιτή οικονομικά και μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τα προϊόντα ασφάλισης που τους ταιριάζουν περισσότερο από το πανελλαδικό δίκτυο των 1.000 εκπαιδευμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της NP Ασφαλιστική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*