Ποια είναι η Pricefox και που στοχεύει. Ολα όσα θέλετε να ξέρετε

της Ελενας Ερμείδου

Στην αγορά των Insurtech ανήκει η νέα ψηφιακή πλατφόρμα στην οποία αναφέρθηκε το IW σε προγενέστερα δημοσιεύματα. Ο στόχος της νεοεισερχόμενης Insurtech εταιρείας είναι η σταθμισμένη είσοδος της στην αγορά ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και η διεύρυνση του μεριδίου της αγοράς μέσα από τις σωστές συνεργασίες με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Επίσημα, η είσοδος της στην αγορά ανακοινώθηκε σήμερα 16 Δεκεμβρίου, έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της συνεργασίες με πέντε ασφαλιστικές:  την Εθνική Ασφαλιστική, την Ευρώπη Ασφαλιστική, τις Euroins, Eurolife FFH και Groupama.

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ του IW μέχρι το τέλος Ιανουαρίου στο χαρτοφυλάκιο των πελατώ της Pricefox θα προστεθούν αρκετά ακόμα ονόματα ασφαλιστικών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της αγοράς.

Μέσω των συνεργασιών που έχει η Insurtech πλατφόρμα ο πελάτης μπορεί να διαλέξει καλύψεις  ανάμεσα σε βασικό, πυρός – κλοπής και μεικτής ασφάλειας αυτοκινήτου. Περαιτέρω διατίθεται η επιλογή για την διάρκεια του συμβολαίου, τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια. Τέλος, δίνεται η δυνατότητα να συνδυαστούν επιπλέον καλύψεις ανάλγα με τις ανάγκες του πελάτη.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου η πλατφόρμα αρκετές μέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου των πελατών της, επικοινωνεί μέσω αποστολής μειλ, όπου ο πελάτης λαμβάνει την ειδοποίηση για την πληρωμή των ασφαλίστρων. Η καταβολή του αντιτίμου γίνεται online.

Συγκριτικό πλεονέκτημα τις νέας πλατφόρμας η δυνατότητα σύγκριση τιμών και καλύψεων ώστε ο πελάτης να μπορεί να διακρίνει τι τον συμφέρει περισσότερο.

Η είσοδος της ψηφιακής πλατφόρμας Pricefox είναι η τρίτη κατά σειρά στην αγορά. Κατά τις πληροφορίες του IW οι αριθμός αυτός θα αυξηθεί το 2021.

H επίσημη ανακοίνωση για το Pricefox, με ποιες ασφαλιστικές συνεργάζεται

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*