Η ασφάλεια είναι βασικό κεφάλαιο μιας επιχείρησης

Σε μία επιχείρηση μπορεί να υπάρχει το όραμα, η εξειδίκευση και το ανθρώπινο δυναμικό. Ο παράγοντας «σιγουριά» όμως είναι αυτός που διασφαλίζει τη θετική πορεία και το μέλλον της. H παγκόσμια τεχνογνωσία του Ομίλου Allianz σε συνδυασμό με την πολυετή γνώση των αναγκών της ελληνικής αγοράς, συνθέτουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Allianz Ελλάδος στο σχεδιασμό προγραμμάτων ασφάλισης που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου.

Μία ασφαλιστική λύση για κάθε επαγγελματική ανάγκη

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι άνθρωποι αποτελούν πάντα τον πυρήνα της λειτουργίας μιας επιχείρησης ή ομάδας. Όσο μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια αισθάνονται οι άνθρωποί σας, τόσο πιο εγγυημένο θα είναι το μέλλον της ομάδας σας. Τα ομαδικά Προγράμματα Σύνταξης, Υγείας, Προστασίας, Προσωπικού Ατυχήματος κι Επαγγελματικής Ταξιδιωτικής Ασφάλισης σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ευελιξία και ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο τόσο στις ασφαλιστικές ανάγκες των εργαζομένων σας όσο και στον οικονομικό σχεδιασμό της επιχείρησής σας.

Αστική Ευθύνη

Η λειτουργία μίας επιχείρησης αποφέρει πολλά οφέλη και δημιουργεί ταυτόχρονα πολλαπλές ευθύνες. Κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει στην Allianz το πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης που ταιριάζει στις ανάγκες του: Εταιρική Αστική Ευθύνη, Επαγγελματική Ευθύνη, Περιβαλλοντική Ευθύνη, Εργοδοτική Αστική Ευθύνη, Αστική Ευθύνη Διευθυντών και Στελεχών και Αστική Ευθύνη Προϊόντος.

Εμπορικοί & Βιομηχανικοί Κίνδυνοι

Μικρομεσαία Επιχείρηση

Θωρακίστε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα Ασφάλισης επιχείρησης All Business που προσφέρει η Allianz και ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Το All Business προσφέρει Κάλυψη από Πυρκαγιά, Σεισμό, Καιρικά Φαινόμενα, Πολιτικές ταραχές, Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη “My Business Care” και Αποζημίωση σε αξία καινούριου, χωρίς υπολογισμό παλαιότητας για κτίριο/πάγιο εξοπλισμό. Επιπλέον θα βρείτε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για Ασφάλεια Γραφείων/ Ιατρείων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Μεγάλη Επιχείρηση

Μεγάλη Επιχείρηση; Μεγαλύτερη ανάγκη για ασφάλεια. Η Allianz μπορεί να γίνει ο σύμβουλος που θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους κινδύνους που ενδεχομένως διαταράξουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Στην Allianz λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς, που επιτρέπει την ανάληψη ασφάλισης οποιουδήποτε μεγάλου βιομηχανικού και εμπορικού κινδύνου. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο διαμορφώνεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και το είδος της επιχείρησής σας, προσφέροντας πλήθος καλύψεων, από απλή Πυρκαγιά έως και κατά Παντός Κινδύνου. Τα ασφαλιζόμενα αντικείμενα που καλύπτουν τα προγράμματα της Allianz περιλαμβάνουν: Οικοδομές, πάγιο μηχανολογικό ή άλλο εξοπλισμό εργοστασίων και εμπορικών εγκαταστάσεων, Αποθέματα εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια αποθήκευσης, Προϊόντα και πρώτες ύλες, Χρήματα, εργαλεία και περονοφόρα οχήματα, εντός του χώρου των ασφαλιζόμενων εγκαταστάσεων.

Για ολοκληρωμένη προστασία, στο πρόγραμμά σας μπορούν να προστεθούν Κάλυψη διακοπής εργασιών και Κάλυψη Ασφάλισης Χρημάτων για να είστε προστατευμένοι από απροσδόκητες οικονομικές απώλειες που μπορεί να προκύψουν.

Ειδικές Ασφαλίσεις

Η Allianz διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και πολυετή πείρα στον τομέα των τεχνικών ασφαλίσεων αναλαμβάνοντας την ασφάλιση έργων έχοντας ήδη σημαντικά έργα υποδομής στο χαρτοφυλάκιό της όπως το Μετρό, την Εγνατία Οδό, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλα κτιριακά, ενεργειακά και μηχανολογικά έργα.

Η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι πλέον μια αναγκαιότητα για τη χώρα μας και η Allianz έχει σχεδιάσει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα στοχεύοντας σε σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, την κοινωνία, τον καταναλωτή, τις αγορές ενέργειας και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Tέλος, με την Allianz στο πλευρό σας μπορείτε να ασφαλίσετε τα διακινούμενα εμπορεύματα της επιχείρησής σας, με κάθε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο, κατά οποιασδήποτε φυσικής ζημιάς ή απώλειας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*