ViSION: Πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης μιλούν για τα οφέλη από τον Ασφαλιστικό Γονέα

Για την σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει με την Εταιρία περιγράφουν πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης. Εξιστορούν, μεταξύ άλλων, το χρονικό της πρώτης συνεργασίας, επισημαίνοντας τα οφέλη από τα προγράμματα που έχουν και τις έξτρα δυνατότητες που τους παρέχει ο Ασφαλιστικός Γονέας στην καθημερινότητα τους.

*αναδημοσίευση από το περιοδικό ViSION 4 – Διαβάστε την online ψηφιακή έκδοση του ViSION

Ανδρέας Ιωαννάτος

Πώς γνωρίσατε το πρόγραμμα; Μέσω του ασφαλιστή σας, από κάποιο φίλο σας ή με άλλο τρόπο;

Το πρόγραμμα μου το πρότεινε ο Ασφαλιστής μου, σε συνδυασμό με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έκανα για το παιδί μου, ώστε να έχει μια βοήθεια μετά την ενηλικίωσή του και κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Ο Ασφαλιστής μου μού συνέστησε ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα, το οποίο παρέχεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη. Το πρόγραμμα μας επιτρέπει να έχουμε επιστροφή στα ασφάλιστρά μας σε κάθε συναλλαγή με το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, οπότε το θεώρησα μια πολύ καλή πρόταση, η οποία πράγματι με δικαίωσε στην πράξη μέσα στα χρόνια που χρησιμοποιώ το πρόγραμμα.

Σε ποιο συμβόλαιο λαμβάνετε την έκπτωσή σας; Πόσο πιστεύετε ότι σας έχει ωφελήσει η χρήση που κάνετε με τις αγορές σας;

Την επιστροφή που συγκεντρώνω τη λαμβάνω στο συμβόλαιο Ζωής του παιδιού, το οποίο είναι ετήσιο. Έτσι η έκπτωση που συλλέγω, συνολικά, μειώνει κατά μεγάλο ποσοστό τα ασφάλιστρα και φυσικά είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ουσιαστικά, με το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα, μπορώ να καθορίσω εγώ πόσο θα πληρώσω, απλώς επιλέγοντας να κάνω τα ψώνια μου στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν στους πελάτες της;

Είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση με ιδιαίτερη σημασία εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Πίστης. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να δείχνω την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα στα καταστήματα που είναι συμβεβλημένα. Οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα είναι πολλές σε όλη την Ελλάδα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας, από το σούπερ μάρκετ και τα πρατήρια βενζίνης, μέχρι και εταιρίες ενέργειας, τηλεπικοινωνίας και καταστήματα σχολικών ειδών και τεχνολογίας. Όλα τα μεγάλα και μικρά έξοδα του κάθε σπιτιού μπορούν έτσι να συμβάλλουν στη μείωση των ασφαλίστρων μας. Έτσι αισθάνομαι ότι φροντίζω την οικογένειά μου διπλά.

Θα συστήνατε, έχετε ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε κάποιο γνωστό σας;

Το έχω συστήσει σε πολλούς φίλους και γνωστούς και ειδικά σε όσους έχουν οικογένεια. Όσοι απέκτησαν ήδη την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα έχουν εκπλαγεί με το πόσο εύκολα εξοικονομούν χρήματα μέσω των αγορών που ούτως ή άλλως θα πραγματοποιούσαν μέσα στο χρόνο, για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι πολύ σημαντικό για τον οικογενειακό προγραμματισμό, τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, να ξέρεις ότι μία εταιρία σε φροντίζει και με μία τόσο απλή κίνηση μπορείς να ωφελείσαι καθημερινά.

Μαρία Μάγου

Πώς γνωρίσατε το πρόγραμμα; Μέσω του Ασφαλιστικού σας Συμβούλου, από κάποιο φίλο σας ή με άλλο τρόπο;

Το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα το γνώρισα μέσω του Ασφαλιστή μου, ο οποίος μου το πρότεινε ως τρόπο να κάνω οικονομία και ως ένα πρόγραμμα που είναι συνδεδεμένο με μια καθημερινή μας συνήθεια και ανάγκη, τις αγορές μας! Μου εξήγησε από την αρχή όλα τα οφέλη και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ αμέσως. Έτσι είχα, πολύ γρήγορα, μειωμένα ασφάλιστρα και μάλιστα και χωρίς να αλλάξω κάτι στην καθημερινότητά μου.

Σε ποιο συμβόλαιο λαμβάνετε την έκπτωσή σας; Πόσο πιστεύετε ότι σας έχει ωφελήσει η χρήση που κάνετε με τις αγορές σας;

Η κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα είναι συνδεδεμένη με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ζωής του παιδιού μας και σε αυτό λαμβάνουμε την έκπτωση που συγκεντρώνουμε. Τα οφέλη είναι προφανή, διότι όσο περισσότερο ψωνίζουμε από το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Ασφαλιστικού Γονέα, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση κερδίζουμε στα ασφάλιστρά μας. Επίσης, με την εφαρμογή στο κινητό, μπορούμε να ενημερωνόμαστε αμέσως για όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες επιδιώκουμε οικογενειακώς να πραγματοποιούμε τις αγορές μας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής βλέπουμε άμεσα το ιστορικό αγορών μας και το ποσό που έχουμε συγκεντρώσει ως επιστροφή ασφαλίστρων!

Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν στους πελάτες της;

Την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το προϊόν αυτό στους πελάτες της τη θεωρώ πρωτοποριακή και απολύτως συμφέρουσα για όσους επιλέγουν τα προγράμματά της, διότι εξασφαλίζουμε με τις αγορές μας σημαντική έκπτωση στην πληρωμή των ασφαλίστρων. Με το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα, η Ευρωπαϊκή Πίστη βοηθά τον καθένα μας να δώσει στον εαυτό του και στην οικογένειά του τη σιγουριά και την ηρεμία που προσφέρει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ωστόσο, το πρόγραμμα πηγαίνει και δύο βήματα πιο μπροστά, βοηθώντας μας να κάνουμε οικονομία, αλλά και να φροντίζουμε την οικογένειά μας αν χρειαστεί.

Θα συστήνατε, έχετε ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε κάποιον γνωστό σας;

Βεβαίως και έχω ήδη συστήσει το δωρεάν πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα σε γνωστούς και συγγενείς και φυσικά όσοι από αυτούς το έχουν αποκτήσει έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι πόσο σημαντικό όφελος έχουν. Επιπλέον, ενημερώνω τους γνωστούς μου και για ακόμα ένα όφελος του προγράμματος, που θεωρώ πως είναι λιγότερο γνωστό, ενώ είναι πολύ σημαντικό. Ο Ασφαλιστικός Γονέας σε περίπτωση νοσηλείας ή απώλειας ζωής από ατύχημα, συνεχίζει να φροντίζει την οικογένεια με δωρεάν αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*