Λογότυπο ΕΕΑΕ

Eν αναμονή ανακοινώσεων από την Περιφέρεια η ΕΕΑΕ 

Την ικανοποίησή της  για την αδιάκοπη συμπαράσταση και υποστήριξη που παρέχει το ΕΕΑ στους Επαγγελματίες Ασφαλιστές εκφράζει η ΕΕΑΕ, εν αναμονή των ανακοινώσεων για το πρόγραμμα της Περ. Αττικής που αφορά την στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι Διαμεσολαβητές.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΑΕ τονίζει:

Σε συνέχεια Δελτίου Τύπου μας της 16/11/20, που αφορούσε την εκπόνηση ενός ειδικού προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 50 εκατ. ευρώ, με στόχο την στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων αποκλειστικά του Νομού Αττικής, πληροφορούμεθα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΕΑ, ότι εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα 11 νέων Κ.Α.Δ. και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά και οι Κ.Α.Δ. των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. 

Επίσημες ανακοινώσεις από την Περιφέρεια και το Υπουργείο με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος αναμένονται τη Δευτέρα 14/12, ενώ την επόμενη εβδομάδα το Ε.Ε.Α. θα διοργανώσει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για να δοθούν οι λεπτομέρειες υλοποίησης του Προγράμματος. 

Σε ότι αφορά την προθεσμία υπαγωγής η οποία είχε παραταθεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, γίνονται ενέργειες να πάρει νέα παράταση προκειμένου να δοθεί χρόνος στους ενδιαφερόμενους. 

Εκφράζουμε την μεγάλη μας ικανοποίησή για την αδιάκοπη συμπαράσταση και υποστήριξη που παρέχει το ΕΕΑ στους Επαγγελματίες Ασφαλιστές της Περιφέρειάς μας και καλούμε τα Μέλη μας να σπεύσουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχει το συγκεκριμένο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*