Ασφαλιστικές εταιρείες “TRUE LEADERS” στη λίστα της ICAP

Tη λίστα με τις 87 εταιρείες/ομίλους TRUE LEADERS για το 2019 συνέταξε και παρουσιάζει η ICAP,  η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA).

Aνάμεσα σε ονόματα μεγάλων ομίλων βρίσκονται και ασφαλιστικές εταιρείες που με τη δραστηριοποίησή τους ξεχώρισαν, έπειτα από αξιολόγηση 31.000 επιχειρήσεων.

 Οι εν λόγω ασφαλιστικές επιχειρήσεις είναι:

GROUPAMA, ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΕUROLIFE FFH INTERAMERICAN, INTEΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Δείτε τον κατάλογο των εταιρειών , σε μικτή αλφαβητική σειρά εμφάνισης. (Προσοχή: ΔΕΝ πρόκειται για κατάταξη):

Φέτος, λόγω της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, δια ζώσης, τελετή απονομής των Βραβείων. Αντ’ αυτής, έχει προγραμματισθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψηφιακής προβολής των Εταιρειών και Ομίλων “TRUE LEADERS” στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα Social Media.

Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα (περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις) και ως φορέας του αναγνωρισμένου “ICAP Credit Score”, η ICAP αναγνωρίζει τις Εταιρείες και Ομίλους ΤRUE LEADERS, με βάση την ταυτόχρονη εκπλήρωση των εξής κριτηρίων:

  • Να συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2019.
  • Να συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και να έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019.
  • Να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών τους.
  • Να έχουν υψηλό “ICAP Credit Score” (διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Ο θεσμός απολαμβάνει υψηλή αναγνώριση από την επιχειρηματική κοινότητα. Μεταξύ άλλων, σημαντικές προσωπικότητες αναφέρονται σε αυτόν και φέτος, μέσω του ηλεκτρονικού εντύπου (e-book), «Βραβεύσεις True Leaders», το οποίο θα διατεθεί σύντομα στο ευρύ κοινό. Ενδεικτικά, το έντυπο περιλαμβάνει τοποθετήσεις από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ευθύμιο Βιδάλη, Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και Βασίλη Ραμπάτ, Πρόεδρο της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP, σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων, αφού με συνεχή προσπάθεια και αποφασιστικότητα κάλυψαν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια. Αναφέρθηκε δε στο ευχάριστο γεγονός ότι όλο και πιο πολλές Εταιρείες επιτυγχάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές που οδηγούν σε αύξηση της παραγωγικότητας και του EBITDA και στη βελτίωση της πιστοληπτικής τους ικανότητας. Τέλος, παρατήρησε ότι οι βραβευθέντες σηματοδοτούν την επιτυχία και δύναται να συμβάλουν καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επιφέρει η πανδημία στην εθνική οικονομία, δημιουργώντας μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον της Χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*