ViSION: Εξασφαλίστε τις σπουδές και το μέλλον των παιδιών σας!

Σε παλαιότερο τεύχος του ViSION αναδείξαμε τη δυνατότητα που έχουμε να προστατέψουμε την οικογένειά μας, το επίπεδο διαβίωσης και την κάλυψη σημαντικών αναγκών με ένα ασφαλιστήριο Ζωής, σε περίπτωση που μια αιφνίδια απώλεια εμφανιστεί.

Κατά κοινή ομολογία, οι ανάγκες των μελών μιας οικογένειας είναι πολλές και ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία του κάθε μέλους. Η καθημερινή προσπάθεια για την ανατροφή των παιδιών με στέγαση, τροφή, ένδυση, σχολική εκπαίδευση, εξωσχολικές δραστηριότητες, χόμπι, σπορ κ.ά. αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ευθύνης και αγάπης. Εξάλλου, κάθε γονέας εύχεται, προσπαθεί και ελπίζει τα μέγιστα δυνατά για τα παιδιά του.

*αναδημοσίευση από το περιοδικό ViSION 4 – Διαβάστε την online ψηφιακή έκδοση του ViSION

Είναι αλήθεια επίσης πως σε ένα κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, εξόχως ανταγωνιστικό, σε κοινωνικό και εργασιακό επίπεδο, η μόρφωση των παιδιών είναι η καλύτερη «προίκα» που μπορεί να δώσει ένας γονέας και χαρακτηρίζεται, παράλληλα με την επιβίωσή τους μέχρι τον 18ο χρόνο της ηλικίας τους, ως βασική προτεραιότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί, για μια ακόμη φορά, έναν ισχυρό σύμμαχο, που προσφέρει σύγχρονες λύσεις, ώστε ένα παιδί να λάβει τα κατάλληλα εφόδια για τη μετέπειτα σταδιοδρομία του στην κοινωνία.

Γιατί να μη χαράξουμε από τώρα μια ομαλή πορεία για το μέλλον των παιδιών μας, γλιτώνοντας από έγνοιες όπως έξοδα για δίδακτρα, σίτιση, βιβλία, ίσως ενοικίαση χώρου ή συνεχείς μετακινήσεις, που θα προκύψουν όταν έρθει η ώρα των σπουδών και του επαγγελματικού προσανατολισμού;

Η απόκτηση ενός αποταμιευτικού προγράμματος προσφέρει ένα σίγουρο πλάνο, που θα εξασφαλίσει τις μελλοντικές σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών μας, ακόμα και αν δεν μπορούμε να είμαστε πλέον κοντά τους.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα και την αγωνία κάθε γονέα να δει το παιδί του ευτυχισμένο, χαρούμενο και πετυχημένο.

Αναγνωρίζει επίσης τη χρησιμότητα των σπουδών και τον ρόλο τους ως μια «στιβαρή» αφετηρία στη ζωή, παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα, τα οποία προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες του καθενός.

Ρωτήστε σήμερα τον Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή και διασφαλίστε τα παιδιά σας με το δικαίωμα στη μόρφωση και την κατάρτισή τους για ένα καλύτερο μέλλον!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*