Αδεια στην Thales στον εντοπισμό των κυβερνοεγκληματιών

Η Τhales προσθέτει τη διεξαγωγή ποινικών ερευνών στην γκάμα κυβερνο-υπηρεσιών και λύσεων που διαθέτει, αφού αδειοδοτήθηκε από τις ολλανδικές αρχές για τη διεξαγωγή ερευνών ψηφιακής απάτης. 

Με την άνοδο του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, παρουσιάζεται μια αυξανόμενη ανάγκη για τη διεξαγωγή νομικά έγκυρων ποινικών ερευνών.εξειδικευμένη ομάδα της Thales, είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει επιχειρήσεις και οργανισμούς να αποταθούν στη δικαιοσύνηκαι να φέρουν θετικά αποτελέσματα, αξιοποιώντας την ευρέως γνωστή τεχνογνωσία του Ομίλου στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο καθώς και το διεθνές δίκτυο εμπειρογνωμόνων της.

Στο ΕγχειρίδιοCyberThreat2020, οι ειδικοί τηςThales στον τομέα της κυβερνοασφάλειας εφιστούν την προσοχή στην άνοδο του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, ισχυριζόμενοι ότι είναι μια από τις πιο επικίνδυνες απειλές που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα οι επιχειρήσεις, οι οργανισμοί και τα ιδρύματα. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο θα κοστίσει περίπου 5,2 τρισεκατομμυρία δολαρία στην παγκόσμια οικονομία μεταξύ 2020 και 2025.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ασφάλειας της Ολλανδίας παραχώρησε στην στον διεθνή όμιλο υψηλής τεχνολογίας Τhales άδεια λειτουργείας ως ιδιωτικός οργανισμός έρευνας. Ο Όμιλος προσθέτει έτσι στο χαρτοφυλάκιό του το ερευνητικό έργο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σε μια εποχή που η ανάγκη των οργανισμών για τη διεξαγωγή νομικά έγκυρων εγκληματολογικών ερευνών αυξάνεται, λόγω της έξαρσης του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*