Ευρωπαϊκή Πίστη: Η εταιρία υπηρεσιών ασφάλειας G4S στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Ο Ασφαλιστικός Γονέας διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων εντάσσοντας την εταιρία G4S, την κορυφαία παγκοσμίως εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφάλειας. 

Οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας εξασφαλίζουν 7,5% επιστροφή ασφαλίστρων, επί της μηνιαίας συνδρομής τους στην G4S για υπηρεσίες και λύσεις αναφορικά με την προστασία της κατοικίας και του αυτοκινήτου τους. Η επιστροφή ασφαλίστρων δίνεται σε υφιστάμενα ή μελλοντικά συμβόλαιά τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη και διπλασιάζεται στο 15% σε περίπτωση που η αίτηση για την απόκτηση των υπηρεσιών G4S, γίνει έως 31/12/2020. 

Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας λαμβάνουν προνομιακή έκπτωση 20% στο προϊόν προστασίας αυτοκινήτου G4S WithU Car και 10% στο προϊόν προστασίας κατοικίας G4S iTOS.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της Εταιρικής και Κοινωνικής της Ευθύνης χωρίς κόστος και δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:

  1. Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  2. Τις δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη συγκεκριμένη συνεργασία, όσο και για το πρόγραμμα, στο www.asfalistikosgoneas.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*