Θλίψη για την απώλεια του Στέφανου Δημαρχιάδη

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του πρόεδρου της εταιρείας “ΠΑΝΟΡΜΟΣ – Συνεταιρισμός Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών”. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ αντί στεφάνου και κατόπιν επιθυμίας της οικογενείας, θα καταθέσει συμβολικό ποσό, στο Παρεκκλήσι του Αγιώργη, στο Φιλώτι Νάξου.

Η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί Εταίροι,

Έφυγε χθες από τη Ζωή ο πατέρας του προέδρου μας, Κλήμη Δημαρχιάδη. Ο κύριος Στέφανος έφυγε ήσυχα, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Κλήμη και εν μέσω τηλεσυνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι Συνάδελφοι και Συνεταίροι στο Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια, τόσο στον ίδιο και τη σύζυγό του Μαρίνα, όσο και στον αδερφό του και Συνεταίρο μας, Γιώργο Δημαρχιάδη. Η εξόδιος ακολουθία, θα γίνει αύριο Πέμπτη 15:00  στο παρεκκλήσιο του νεκροταφείο Χαλανδρίου, καθώς και  η ταφή του. Λόγω ειδικών συνθηκών, ο αριθμός των παρισταμένων στην εξόδιο ακολουθία και ταφή, θα είναι περιορισμένος, στον άμεσο οικογενειακό κύκλο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ αντί στεφάνου και κατόπιν επιθυμίας της οικογενείας, θα καταθέσει συμβολικό ποσό, στο Παρεκκλήσι του Αγιώργη, στο Φιλώτι Νάξου.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*