Generali/dacadoo: Mια ισχυρή συμμαχία στην insurtech

Η Generali Hellas, σε συνεργασία με την κορυφαία ελβετική εταιρεία Insurtech, dacadoo, παρουσιάζει, το My Health IQ, μια καινοτόμο ψηφιακή εφαρμογή υγείας, που στόχο έχει να ενθαρρύνει τους ασφαλισμένους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να τους παρέχει έξυπνες συμβουλές.

Η dacadoo, με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, αναπτύσσει και παρέχει μια ψηφιακή πλατφόρμα υγείας που βοηθά τους ανθρώπους να είναι πιο υγιείς και πιο δραστήριοι στην καθημερινότητά τους. Η εφαρμογή συνδυάζει βασικές αρχές της συμπεριφορικής επιστήμης και της παροχής κινήτρων, του gamification, της κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και της τεχνητής νοημοσύνης.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής που παρέχει η dacadoo, η Generali προσφέρει τώρα στους πελάτες της μια νέα εμπειρία, παρέχοντάς τους ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο παρακολούθησης και βελτίωσης της σωματικής και ψυχικής τους υγείας, βασισμένο σε μια επιστημονικά επικυρωμένη μεθοδολογία. Η Generali, στη δέσμευσή της να ενισχύσει και να προστατεύσει τη ζωή των ασφαλισμένων της και να τους προσφέρει έξυπνες και απλές λύσεις, κυκλοφόρησε την εφαρμογή My Health IQ στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2020. Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τους πελάτες του νέου Οικοσυστήματος Υγείας Life On. 

«Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και της τηλεματικής στον ασφαλιστικό τομέα είναι ένα καινοτόμο και αναγκαίο βήμα, καθώς μας παρέχει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στην πρόληψη και την προαγωγή της καλής υγείας και να μην περιοριζόμαστε στην αντιμετώπιση κινδύνων. Η νέα εφαρμογή υγείας αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος υγείας Generali, που ξεκίνησε πρόσφατα, όπου τα ψηφιακά εργαλεία και οι υπηρεσίες παρέχουν προστιθέμενη αξία και μια συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης του πελάτη. Ως εκ τούτου, η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες από τον κλάδο του Insurtech, όπως η dacadoo, είναι ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση της στρατηγικής μας, να αποτελούμε Lifetime Partners- Δια βίου Εταίρους για τους πελάτες μας», σημειώνει ο Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali.

Σχετικά με τη συνεργασία, ο Peter Ohnemus, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της dacadoo, αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Generali Hellas. Η συνεργασία μας στέφθηκε από επιτυχία καθώς και οι δύο στοχεύουμε στην παροχή έξυπνων και ποιοτικών υπηρεσιών. Με γεμίζει ικανοποίηση να βλέπω τους συνεργάτες μας να οδηγούν τον εκσυγχρονισμό της ασφάλισης και να παρέχουν ψηφιακές και απόλυτα πελατοκεντρικές υπηρεσίες, που στοχεύουν στην καλή υγεία και το ευ ζην. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη του My Health IQ, το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσει την προτίμηση των ασφαλισμένων στην Ελλάδα, και ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια συνεργασίας – ευχαριστώ!”.

Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία της Generali με την dacadoo εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*