4.500 επισκέπτες «Συστήθηκαν Ηλεκτρονικά» στην Axa Ασφαλιστική

Περισσότεροι από 4.500 επισκέπτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής έως και την 31 Δεκεμβρίου 2010 της «συστήθηκαν ηλεκτρονικά» δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό για την κλήρωση πέντε (5) iphone , δέκα (10) notebook [φορητοί υπολογιστές-μέγεθος οθόνης 10,1 ιντσών] και τριάντα (30) i-shuffle [mp3 music player].
 
Η κλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στην Αθήνα, παρουσία συμβολαιογράφου, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 αναδεικνύοντας 45 τυχερούς. 

Axa ΑσφαλιστικήΤα ονόματα των νικητών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρίας και οι κληρωθέντες ειδοποιούνται τηλεφωνικά για να παραλάβουν τα δώρα τους.

Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού και τη μεγάλη ανταπόκριση, η ΑΧΑ Ασφαλιστική πραγματοποιεί και νέο διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας της με διάρκεια έως και την 31η  Αυγούστου. 

Η διαδικασία είναι απλή, πατώντας το σχετικό εικονίδιο [banner] στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της ΑΧΑ, εμφανίζεται η φόρμα, στην οποία οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους. 

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 35 μεγάλους νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν 5 i-phones, 10 notebooks, 20 ψηφιακές video cameras, δώρα συνολικής αξίας €8.000.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*