Κύκλος στοχευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στους συνεργάτες της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α.

Κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων πραγματοποιεί η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης των συνεργατών της προκειμένου να επικαιροποιούν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στους ασφαλισμένους.

Τα σεμινάρια είναι κατηγοριοποιημένα σε κλάδους και προϊόντα ώστε να είναι απόλυτα στοχευμένα σε αυτό που αποσκοπούν δηλαδή την σε βάθος ενημέρωση των συνεργατών για τα ασφαλιστικά προϊόντα της εταιρείας.

Η εκπαιδευτική ύλη διαφοροποιείται κατά περίπτωση ανεξάρτητου δικτύου συνεργατών ενώ διαμορφώνονται και εξατομικευμένες προσεγγίσεις ανάλογα με τις εκάστοτε ευρείες ή ειδικές ανάγκες του συνεργάτη.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Δ. Χριστοδουλιάς, «η ΔΥΝΑΜΙΣ ενδιαφέρεται διαχρονικά για την πληρότητα της εκπαίδευσης που παρέχει στους συνεργάτες. Θέλουμε να γνωρίζουν αναλυτικά τα προγράμματα της εταιρείας και να διαθέτουν και ευρύτερες γνώσεις για τα ασφαλιστικά προϊόντα ώστε να μπορούν να ενημερώνουν σωστά τους ασφαλισμένους. Συνεχίσουμε σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση.»

Τα συγκεκριμένα προγράμματα  τηλε-εκπαίδευσης είναι διαδραστικά, παρέχοντας τη δυνατότητα ενεργής συμμετοχής των συνεργατών με στόχο τη δημιουργία παραγωγικού διαλόγου.

Πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Microsoft teams και έχουν βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους συνεργάτες.

Εισηγητές των έως σήμερα εκπαιδευτικών προγραμμάτων τα οποία συντονίζει ο Διευθυντής Marketing κ. Θ. Λιώκης, είναι τα στελέχη της εταιρίας κ. Α. Πολίτης Επιχειρησιακός Υποδιευθυντής και η κα. Νίκη Κριτσωτάκη Τεχνική Υποδιευθύντρια.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τα πρώτα 4 σεμινάρια, με χρόνο διάρκειας που δεν υπερβαίνει την 1,5 ώρα ενώ συνεχίζουν να εξελίσσονται καθώς υπάρχει  πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο θα εκπονηθεί έως το τέλος του έτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*