Π. Κασκαρέλης: H αγορά καλείται να ανασυντάξει τις δυνάμεις της

Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφώσει μια σειρά γεγονότων και κυρίως το ξέσπασμα της πανδημίας αναφέρεται ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “Υδρόγειος Ασφαλιστική” στο μήνυμά του με αφορμή την νέα έκδοση του περιοδικού Voice.

“Αντιλαμβανόμενοι ότι οι δεσμεύσεις μας αποκτούν, μέσα στη δύσκολη αυτή κατάσταση, ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, προτάσσουμε για άλλη μια φορά την ποιότητα, την φερεγγυότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας μας!” αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Κασκαρέλης.

Αναλυτικά δηλώνει τα εξής:

Την ώρα που γράφεται αυτό το μήνυμα, το νέο κύμα του κορωνοϊού είναι σε πλήρη εξέλιξη και η χώρα μας, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκεται για δεύτερη φορά σε καθεστώς γενικευμένου απαγορευτικού με ελάχιστο χρονικό ορίζοντα εξόδου τον Δεκέμβριο.

Εάν και ο προβληματισμός είναι μεγάλος και η συνεχιζόμενη πίεση στην κοινωνία και την οικονομία αναπόφευκτη, γίνεται αντιληπτό ότι, μέχρι τη στιγμή που η επιστήμη θα μπορέσει να δώσει τη δραστική λύση που όλοι περιμένουμε, η υπευθυνότητα και η αλληλεγγύη εξακολουθούν να είναι τα ισχυρότερα όπλα μας απέναντι στην απειλή. Μέσα στις ιδιαίτερες αυτές ο συνθήκες, ο ασφαλιστικός κλάδος παραμένει ενεργός και επίκαιρος.

Προσαρμοσμένος σε σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας, ο κλάδος μας έχει ως σήμερα επιδείξει ανθεκτικότητα και έχει ανταποκριθεί με υπευθυνότητα. Η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη και καθώς οι μακροπρόθεσμες συνέπειες από τα συνεχιζόμενα περιοριστικά μέτρα θα γίνονται αντιληπτές, η ασφαλιστική αγορά καλείται να ανασυντάξει τις δυνάμεις της. Τόσο η πανδημία, όσο και άλλα ευρείας κλίμακας γεγονότα όπως οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα μας (Μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», σεισμός Σάμου) αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τον κρίσιμο ρόλο της ασφάλισης για την προστασία των πολιτών και τη στήριξη της οικονομικής ανάκαμψης.

Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική, παραμένουμε απολύτως προσηλωμένοι στην αποστολή μας. Με το σύγχρονο, διεθνώς πιστοποιημένο σύστημα επιχειρησιακής συνέχειας σε πλήρη εφαρμογή, από την πρώτη στιγμή της κρίσης, και με τις ενωμένες δυνάμεις των ανθρώπων μας, εργαζομένων και συνεργατών, βρισκόμαστε δίπλα στους ασφαλισμένους μας με κάθε τρόπο. Η εταιρεία παραμένει ισχυρή, όπως πιστοποιούν και οι οικονομικές επιδόσεις στο εννεάμηνο που δημοσιεύονται σ’ αυτό το τεύχος.

Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να κοιτάμε στο μέλλον, επενδύοντας σε νέα προϊόντα και εμπλουτίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στους ασφαλισμένους μας. Αντιλαμβανόμενοι ότι οι δεσμεύσεις μας αποκτούν, μέσα στη δύσκολη αυτή κατάσταση, ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, προτάσσουμε για άλλη μια φορά την ποιότητα, την φερεγγυότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*