Σύλλογος Ζημιωθέντων Ασπίς Πρόνοια

Ασπίς: Ξεκινούν οι αποζημιώσεις οφειλόμενων κεφαλαίων

της Ελενας Ερμείδου

Σε ευθέτω χρόνω ξεκινούν οι αποζημιώσεις δικαιούχων της Ασπίς από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής.  Οι δικαιούχοι θα λάβουν την πρώτη δόση από τα οφειλόμενα κεφάλαια. Εν αναμονή της τελικής οριοθέτησης του χρονοδιαγράμματος των επόμενων πληρωμών του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής.
Οι αμέσως επόμενες δραστηριότητες του Συλλόγου δραστηριότητες του Συλλόγου αφορούν στο ξεκαθάρισμα θεκκρεμοτήτων που κωλυσιεργούν την πώληση των ακινήτων του Ομίλου. Το κέρδος από την ολοκλήρωση των συναλλαγών θα επιμεριστεί και θα αποδοθεί στους ασφαλισμένους. Η τελική οριοθέτηση των πληρωμών του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής συναρτάται από την εξέλιξη των εκκρεμών δικαστικών διεκδικήσεων.

Ο νομικός σύμβουλος του Συλλόγου συνέστησε σε όσους δεν έχουν κάνει ενέργειες για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, να κάνουν εκπρόθεσμη ανακοπή με τελευταία ημερομηνία αιτήσεων για τα μέλη του Συλλόγου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Το ΔΣ του Συλλόγου από την πλευρά του, τέλος ευχαριστεί  όλους εκείνους οι οποίοι βοήθησαν από την θέση τους για την ενεργοποίηση του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής και ιδιαίτερα τον κο Γεώργιο Πάσχα Διευθυντή της Επιθεώρησης εποπτευόμενων εταιρειών στην ΤτΕ, τον πρόεδρο της ΕΑΕΕ κο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, τον Υπουργό Οικονομικών κο Χρήστο Σταϊκούρα και τον αρμόδιο  Υφυπουργό κο Γεώργιο Ζαββό, όλους τους βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν την τροπολογία και όσους διαχρονικά έχουν εργαστεί και κοπιάσει για την σημαντική αυτή εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι  η εκκρεμότητα διαρκεί ήδη επί 11 ολόκληρα χρόνια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*